Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubbles

19 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mm és Lilikuta Győrbe mentek, MM szüleihez. Apukájának ugyanis ma van a szülinapja. Meg az egyik sógoromnak is. Mégegyszer boldog születésnapot nekik!Én itthon maradtam, mert délelőtt sulim volt, és különben is készülnöm kell a keddi gazdasági jog vizsgámra. Brutál. MÉg…..
Már régen elkezdtem írni ezt a blogot, de a rendszeresség sosem volt az erősségem..Már kislány koromban is, újra és újra nekivágtam a naplóírásnak, mert azt éreztem, hogy jót tesz, hogy jól esik kiírni magamból az érzéseket, de a rendszeresség már akkor is kifogott rajtam. No…..
Mostanában volt egy kedvenc blogom, a Zaláné. De elfüstölt, úgyhogy átpártoltam Dezsőhöz. Nemrég kezdte, de jól indult.Én tulajdonképpen nem vágyom arra, hogy ezt bárki is elolvassa. De néha jó kiírni magunkból az érzéseket, főleg mikor úgy érzi az ember, hogy szétveszítik…..
Többet kéne írnom, mindig eszembe jut, de mikor hetekig készülök egy sima lábgyantára, akkor az ember mérlegel, hogy mi az amit még besúvaszt az életébe.Persze a munkahelyemen írkálhatnék, az lenne a legegyszerűbb, de a főnök üvegkalitkájával a hátam mögött, ez nem egyszerű…..
Az esküvői csokrot a Gagáék esküvőjén.. De sebaj, jó helyre került, A Zőőd Erikájának kezében landolt. Ők már amúgy is beszéltek róla. Talán az ő esküvőjükön összejön! ;)..
Eddig háromszor fogadtunk, vesztére! :DSztem ezentúl jobban meggondolja majd.Sajnos az első kettőre nem emlékszem, csak arra, hogy a tét egy óra squass volt, velem. Harmadjára pedig kikötötte, hogy csak ne az! (Hozzáteszem, még az eddigiekkel is tartozik!)De velem lehet alkudozni,…..
Miért kérdezi meg, hogy mi az ami nem tetszik benne, ha utána úgysem foglalkozik vele?Ezért talán a minek kérdezi meg? helyesebben hangzik...Talán nincs is jelentősége.De azt tényleg utálom, mikor vmit megbeszélünk, és utána nem úgy van.Nem akarom magam belehergelni magam, de…..
Azt hiszem újabb szintet lépett a kapcsolatunk.Először szex, majd "járás" több tízezer km távolságból.Aztán összeköltözés, közös élet, közös ágy és közös tervek.És most megtörtént az, amire a szkeptikusok azt is mondhatják, hogy a kapcsolat hanyatlásának…..
Naná, hogy a Darnó u-i lakás miatt!Akarjuk! És most mindketten a 15 millióra koncentrálunk. Hogy le tudjuk alkudni annyira. Érzem, hogy menni fog, sikerülnie kell!Menőmanó tök megörült, mikor meséltem neki a levelet, én meg felajánlottam, hogy elolvashatja. Csak utána jutott…..
Ááááááááááá, annyira izgatott vagyok!Szombaton, mint már említettem, házibuliban voltunk Reby barátainál, a "Darnó Café"-ban. És a nagy mulatozás közben, köszönhetően a nagy menyniségű alkoholnak, fogalmam sincsen, hogy mikor és hogyan, de szóba került,…..
Hmmmmm, úgy érzem magam, mint egy jól lakott kiscica, akinek még a tejszín utolsó cseppje is ott van a bajsza végén!Ennyire csodálatos hétvégénk sztem még nem is volt. Összhang, éke és nyugalom!Szombaton dolgoznom kellett (bár teljesen felesleges volt minden bent töltött perc,…..
Egy éve fizettem elő a Vodafone korlátlan internet-csomagjára (igen, ki van emelve, azon van a hangsúly). A szerződésben az állt, hogy bármennyit netezhetek, nincs lassítás, plusz költség, stb. csak ne torrentezzek, ne használjak fájlcserélőket. (Ez minősült extrém…..
Bubbles 2009.08.29 14:03:24
@SilentSound:
Erről a 10szeresére emelt forgalmi díjról a vodafonnál nem tud vki vmit részletesebben? Illetve, hogy lehet e ez ellen tenni vmit, vagyis a meglepetésszerűen kiérkező horror összegű telefonszámla ellen. A barátom járt most így, szegényem puffogott, de befizette, én meg levegőt sem nagyon kaptam a felháborodástól. Ezt tényleg így megtehetik?
Például MM-el való kapcsolatom.Egyéjszakás kalandnak indult, azon belül is a gyengébb eresztés. Nem is akartam tőle semmit. Mégis elmentem a vasárnapi közös kirándulásra. Ott egy szót sem beszéltünk, de ez így volt jó. A természetes közegében figyelhettem meg, mindenféle póz…..
Milyen igaz!Pat neve mellett láttam kiírva az msn-en. Ismertem régóta, de nem nagyon szoktam ezeket a közhelyeket elraktározni az agyamban. Persze nincsenek véletlenek, tudom jól, és azt is tudom, miért pont most került a szemem elé újra ez az idézet.Hetek óta nem vagyok jó…..
Tegnap addig dúltam-fúltam magamban, míg végül nem jutott időm írni. De jobb is, mert így puffogás helyet levonhatom az erkölcsi tanulságot! ;)Tegnap reggel végre meglett a bőr és nemibeteg gondozó eredménye. Clamídiám van.. Faszaaaa! MM nagyon jó fej volt, valószínű neki is…..
Persze ezt nem szabad sokáig és sokat mondogatnom magamnak, mert a végén még tényleg nem lesz az, de jajjjj!Tegnap, illetve vasárnap este elkezdett fájni a fülem, arra tippeltünk, hogy az egész napos szél miatt, ami az egész napos bringázás közben mindig ugyanarról az oldalról…..
A babaprojektnek!!!!Nem ma, nem holnap, és nem is 3 hónap múlva. De ki tudja, még az is lehet! Nincsenek kikötések, hogy: "Majd ha új lakásba költözünk!; Majd ha megcsináltam a sulit!"Én hoztam fel a témát, nyílván..a pasik nem szoktak azon aggódni, hogy hová tart a…..
Olyanokat mond néha, hogy ha nem lennék úrinő (nyílván nem vagyok az, de nem bánja, sőt még büszke is rám, amiért olyan "szépeket" tudok böfögni:) ) befosnék a gyönyörűségtől!Már röhögünk, mikor egy egy ilyen különösen cifra bók ugrik ki a száján, és el is…..
.. hogy több, mint 5 hét után, ma végre kapok egy cserelaptopot!Az is nonszensz mondjuk, hogy ennyi idő alatt nem voltak képesek megcsinálni, pedig működésileg nem volt vele gáz, egyszercsak pixelhibás lett. Aminek viszonylag egyszerű a javítása: cserélni kell!Miattam van…..
De hivatalosan még csak 3 hete. Összeköltöztünk! És annyira jó!Kicsit tartottam tőle, hogy nem lesz majd olyan mókás újra lakótelepen élni, hogy zavarni fog, amiért nem belvárosban lakunk. De minden parám feleslegesnek bizonyult. Hosszú ideje ez a kapcsolat és ez az…..