Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beck György

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára te is, aggodalommal figyelted az elmúlt hét eseményeit és elgondolkoztál azon, hogy az indexszel történtek után mi lesz a blog.hu-val, mi lesz a blogoddal. Ennek kapcsán szeretnénk pár infót megosztani veled. Azért gondoljuk, hogy erre szükség van, mert az Index.hu szerkesztőségének…..
ÍROGATOK A gazokról 2020.07.06 11:11:19
Művelem a kiskertemet. Nagyon régóta ugaron volt, jöjjön a rotációs kapa, törjük fel, teremjen meg benne borsó, bab, uborka, tök, paradicsom. Első évben nem volt időnk a gazok irtására. A borsó épp csak meg tudta mutatni magát, mielőtt elnyelték a gazok. A bab gyorsabban nőtt, de nem elég gyorsan…..
Mottó: „Munkásságomról volt tanítványaim emlékeznek” Amolyan tiszteletlen kamaszként a fiatal tanárt, osztályfőnököt csak per Zsiga emlegettük egymás között, ezért a fraternizálás. E sorok írásával pedig pontosan az ellenkezője a célom: a tiszteletadás egy csupa nagybetűs TANÍTÓ-nak. A családból…..
Mondja egy kedves ismerősöm, akivel még sokat kell beszélgetnem, hogy kiderítsük, tényleg vele van-e a baj? Persze ilyenkor elkezdek gondolkodni, hogy mi lehet a "baj". Azt mondja, teljesen deviáns a környezetében és kap visszajelzéseket, hogy nem jól van az, hogy "mindig" dührohamot kap. Pedig ő…..
To Cope with Anxiety, Remember A-W-A-R-E (Megbírkózni a szorongással: Fogadd el!, Figyeld meg!, Tedd a dolgod vele együtt!, Ismételd a lépéseket!, Várd a legjobbat!)The key to switching out of an anxiety state is to accept it fully. Remaining in the present and accepting your…..