Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.htaccess

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hangulatom máma 2014.09.26 10:43:04
Azért Géza tudta, hogyan bikázzunk be egy bulit. Player B) ..
.htaccess 2014.09.26 14:18:28
@szemi90: már azt hittem, hogy senki sem veszi észre. A CH3OH-ról általános iskola óta tudjuk, hogy egy gyűszűnyi vakságot okozz, több pedig - még hemodialízissel is - halált.
Onlinemarketing blog Behálózva 2013.10.31 10:42:46
Nem szoktam tévéműsorokat ajánlani, maximum filmeket, de most egy olyan minisorozat indul a hétvégén, amit minden marketingesnek ajánlok, aki meg szeretné kicsit jobban érteni a közösségi média működését. Hiszen a közösségi média valójában emberi hálózatok halmaza, és a…..
.htaccess 2013.10.31 11:27:29
@Konrad: próbálok nem nagyon-belemenni. Nem, nem azzal van a probléma, hogy Barabási Albert-László el sem olvassa azokat a könyveket, amik a neve alatt jönnek ki. Nem is azzal, hogy abszolút megerősíti azt a tudománykultúráról kialakított debilitásig tekintélyelvű képet, ami szerint bizonyos szint fölött már bármekkora hülyeségeket lehet beszélni bárhol.

A core problem nagyon röviden - tudományosnak beállított lózungokkal hülyíti az erre fogékony hallgatóságot, nagyon gyenge lábakon álló hipotéziseket tudományosan igazolt tényként állítva be, mindenre gyakorlatilag ráerőszakolva ezt a hálózatos maszlagot, ott is, ahol ez teljesen értelmetlen. Ha neki tetszik egy elmélet, gyakorlatilag úgy tervezik a kísérletet, hogy őket igazolja, abszolút nulla önreflexió mellett. És ezt senki nem meri leírni [na jó, a Vincent blog mondjuk igen]. A hangzatos megállapítások közt sokszor egyszerűen hiányzik a kauzalitás. Van, aki képtelen elfogadni, hogy a tudomány nem mindenre hajlandó elegáns és könnyen érthető magyarázatot adni, ezért inkább rizsáznak a vakvilágba. Sok minden, amit az ún. hálózatkutatók mondanak, frappáns, csak sajnos teljesen hibás, jobb esetben csak félrevezető.
Mióta a Subba rákoppintott Mesterházyra, azóta buzgón írogatják a posztokat az MSZP-elnök Facebook-oldalán, habár némileg energiatakarékosabb üzemmódban: hogy jobbára csak az amúgy máshol is megtalálható parlamenti felszólalásokat és egyéb beszédeket linkelik.Orbán Viktornak…..
BuheraBlog BKV - sokadik kör 2010.06.18 10:58:55
Már egy jó ideje kipróbálható a BKV új, "béta állapotú" weboldala. Nos, úgy tűnik, a múltkori hibát még mindig nem sikerült kijavítani: És a legutóbbi fiaskó ellenére az Apache hozzáférésszabályozási lehetőségeiben sem sikerült elmélyedni a kedves…..
.htaccess 2010.07.01 19:12:31
@Arp1: A PHP-ről jut eszembe: a Facebook-ról hallottál már?

A kérdésem pedig az lenne, hogy nem a debreceni Informatikai Karon tanítasz véletlenül? Ott szoktak izmozni vele, hogy miben ne programozzanak, csak akkor lennének hatalmas szarban, ha valaki visszakérdezne, hogy akkor miben?
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..