Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nethooligan

0 bejegyzést írt és 517 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
Nethooligan 2019.10.14 15:54:31
@candyperfumegirl: Én azt hittem, hogy csak nem volt kedved beleírni, hogy elmentek kocsikázni, aztán zabáltak egyet egy stégen, azért maradt ki. Még gondoltam is, hogy szólok, de inkább nem akartam kukacoskodni! :)
Nethooligan 2019.10.14 22:58:22
@candyperfumegirl: a petíciós kérdést is utólag tetted be, vagy csak figyelmetlen voltam? Én benne vagyok, követelem, hogy a Viasat azonnal indítson ÉH-t (és akkor már HD csatornát is, hogy normális tévén is meg lehessen nézni, ami addig nem hiányzik, mert semmit sem nézek rajta) :)))
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Nethooligan 2019.10.11 12:10:53
@hereverő heverő: Ugye nem láttad a műsort?
Csak azért, mert elmondták, hogy most 2 pár egyszerre esik ki és a maradék négy pár lesz a döntőben.
Mondjuk elképzelésem sincs, mi lesz az a döntő, gondolom semmi, csak abból a 4 párból lesz majd valaki a győztes, és nem esnek ki, hanem maradnak az utolsó napig, amíg ki nem választják (valahogy) a győztest.
Nethooligan 2019.10.11 12:21:29
@Unagi: Szerintem nem lesz második évad. A nézettség a béka segge alatt, és én sem biztos, hogy még egyszer nekiállnék nézni. Totál unalmas az egész, és a végére is nemhogy érdekesebb lenne, de egyre laposabb.
Persze az unalmast úgy értem, ahogy te is, hogy hiányolom a kavarást, nincs egy normális játék, nagyjából semminek semmi következménye sincs, egyszóval nulla kreativitás a kreatívok részéről.
Nethooligan 2019.10.11 16:15:51
@tomhardynészonja: :))))))
EKG
Szóval akkor maradjunk annyiban, hogy: PINA XDDDDDDDDDDDDD
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Nethooligan 2019.10.10 17:32:20
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Nethooligan 2019.10.09 13:16:34
@Daenerys Targaryen: Szerinted. Nekem például kifejezetten tetszik (az arca).
Nethooligan 2019.10.09 14:45:20
@Robbie2008: Hogy kell objektíven nézni, hogy valami szép vagy sem? Nekem objektíven nézve szép, neked objektíven nézve nem szép, azaz teljesen szubjektív dolog a szépség.
Nethooligan 2019.10.09 15:04:16
@Robbie2008: Értem. Akkor ezek szerint objektíven szép az arca. Köszi, hogy megvilágosodhattam! :)))
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Nethooligan 2019.10.04 12:10:41
@szociál: Amennyiben Helgával egy párban állna és úgy kellene szavazni, akkor simán szavaznék Tibire is!
Nethooligan 2019.10.04 12:50:10
@megvagyhadnagy: Te láttad a műsort, mert véletlen sem az történt, amit írsz...
A riportszobában azt mondta, hogy igaza volt Eriknek, mert bele kell gondolni a másik helyzetébe is, hogy fordítva ez milyen érzés lenne
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Nethooligan 2019.10.02 13:14:40
@megvagyhadnagy: De valaki szólhatna neki, hogy magával nem fog tudni párt alkotni, és akkor mehet haza. Mondjuk nem hiányozna senkinek sem, legalábbis úgy tűnik. :)
Nethooligan 2019.10.02 13:20:11
@Mindjártkarácsony: Most miért mondod ezt? Tibi minden eddigi párjába szerelmes tudott volna lenni, természetesen csak és kizárólag érzelmekről szól nála az egész műsor. :))))

Mondjuk valószínű én is szerelmes tudtam volna lenni az eddigi párjaiba egy-egy könnyed balatoni éjszakán. :)))
Nethooligan 2019.10.02 15:28:02
@Zb74: Valószínűleg te lehetsz az egyetlen. Akinek a vizespólós naptárfotózáson sem tűnt fel, az már úgyis menthetetlen. Legalábbis eddig azt hittem, de ezek szerint vannak akiknek csak később tűnik fel. :)))))))
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Nethooligan 2019.10.01 13:33:31
@megvagyhadnagy: Én azért azt nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a szerelem.
Össze van zárva 10-enX ember, egy idő után az összezártság miatt többet is belegondol az ember egy másikkal való kapcsolatába, mint ami valójában abban benne van. Helgának valószínű tetszik Tibi (kívülről) és lehet azt látja, hogy vicces pali, ennél többet nem nagyon hiszem, hogy tud róla. Ha meg hallja is, hogy valakivel bunkó, azt is el lehet intézni annyival, hogy velem nem volt/lesz az.
Teljesen racionális döntést lehetetlen ott bent hozni. Szerintem. :)))
Nethooligan 2019.10.01 17:12:20
@hereverő heverő: Vigyázz, megy a kő!
Úgy ledobnám Tibit magamról (ha elbírnám), mint a pinty!
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Nethooligan 2019.09.30 12:26:49
@Ancient Methods: Nem hát, persze, hogy nem 500. Az vagy 512 vagy 112. Már csak ezen mehet tovább a vita, hogy mennyi a félszáz. :)))
Nethooligan 2019.09.30 13:16:17
@Oxymore_2: Nekem úgy tűnik, hogy Tibi felfogta azt, hogy neki Helgával van esélye, de azt nem sikerült neki, hogy ha elmarja maga mellől Helgát, akkor mehet is haza. (Kivéve ha még gyorsan megteszi és megy Lunához vagy Zsanihoz visszakullog.)
Tibi kb. azt várja, hogy Helga ugrálja körbe, lesse minden kívánságát és vele legyen kizárólag. Láthatóan nem fogta még fel, hogy ahhoz, hogy ők pár maradjanak tennie is kell valamit, nem elég csak kétszer megmozgatni a mellizmokat, mint Zsanérnál, ráadásul ha rendszeresen próbálja majd a tegnap is látott/hallott stílusában számon kérni Helgát, akkor ő azt előbb-utóbb megunja. Tegnap még tetszett neki, mert jól esett neki, hogy Tibi féltékeny, de ha azt túlzásba viszi nem hiszem, hogy akkor is tetszeni fog neki.
Nethooligan 2019.09.30 14:40:54
@Mate4182: Szerintem nem kell megtartanod magadnak a véleményedet, ha jól esik tőlem éjjel-nappal buda... szidhatod. Más a véleményed és ennyi, csak hát ha nem értek egyet vele, akkor hozzá(d)szólok én is. :)
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
Nethooligan 2019.09.28 10:32:55
@szociál: én szintén felveszem. Az elején 10 percet hagytam rá, már 30-at, hogy beleférjen. A felvétel alapján 15-20 perccel később kezdik,mint kellene. Tuti szándékosan.
Nethooligan 2019.09.28 10:39:16
@lilalibaluna: Love Storyban pár eredményt bemond Lali.
A legszexisebb (azt hiszem az volt a kérdés) Zsófi, utána Helga. A műsorban mégis Helgára kérdeztek rá.
Nagyjából TC (és a második Erik) a pali és Helga a női kedvenc a szavazás alapján.
Mondjuk se az összes kérdést nem lehet megtudni, se az összes eredményt.
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Nethooligan 2019.09.27 12:36:21
@Szoba kilátással: szóval inkább hazudoznia kellett volna? Vagy kiverni valamelyiknek? Mondjuk akkor az lenne vele a baj. :)))
Nethooligan 2019.09.27 12:38:25
@Rugdoll: Ilyen szavazás nem volt. Legalábbis a műsorban tuti nem szóltak róla. Hogy reklámban szóltak-e azt nem tudom, azokat nem nézem meg.
A legutóbbi szavazást megnéztem, mert kíváncsi voltam, azt hittem erről lehet szavazni, de nem, volt vagy 16 kérdés és Karola még csak említve sem volt benne.
Nethooligan 2019.09.27 12:55:54
@AkkorlegyenPtr: Látszólag semmit sem tett, de...
Főleg miután tegnap a párválasztónál visszajátszottak egy beszélgetésüket, illetve többen is mondták tegnap, hogy látták rajta egy-egy jelből, így azt gondolom, hogy csak a szerkesztők nem tartották érdemesnek a tudtunkra hozni. A 24 órás párcserénél kerek-perec megmondta Tibinek, hogy vonzódik hozzá.
Inkább azt nem értem, hogy ha nagyjából a fél villának egyértelmű volt Helga vonzódása Tibihez, sőt még mondta is neki, akkor Tibi hogyhogy ezt nem vette észre?
Lehet nem foglalkozott semmivel, csak saját magával senkire sem figyelve, mint tegnap, mikor mondta a párválasztó után, hogy nem is figyelt arra mit mond Helga? Vagy észrevette, de Helgának igaza volt és nem vette komolyan? Netán magasról szart/szarik Helgára?
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
Nethooligan 2019.09.24 16:40:14
@Mate4182: Really? Akkor mi volt az a tszáz? :)
Egyébként egyetlen ő-zést sem hallottam tőle eddig, még a nagyon bonyolult 64/8-nál sem. :)))
Nethooligan 2019.09.24 17:04:50
@Noroka: Az első párja egy szőke gyerek volt, a nevére nem emlékszem.
Őt hazaküldte Patrik miatt, de Patriknak kb azonnal meg is mondta, hogy nem lesznek egy pár (érzelmileg), ráadásul nem ő cserélte le, hanem Rajmi választotta őt ki.
Majd kész Csoda, hogy Rajmit nem rugdalta ki a villából, esetleg fojtotta meg, mint bármely normális ember tenné. És bár valószínű inkább a gumitukánt választotta volna párjául, de előtte Nia kiválasztotta Rajmit, így kiválasztotta Gábor (aki Niához azonnal visszatért), a beteg nagyarcú Máté és Gergő közül az utóbbit.
Ezek után teljesen meglepő módon Gergőt sem ő tette ki, azt a leggyengébb párost Gergő saját magának köszönheti, amikor a párválasztón előadta, hogy Andit választaná, de mivel őt már nem lehet, így marad Helga.

Szóval oké, hogy neki senki nem jó, de tegye a szívére a kezét bárki, és mondja, hogy ez a "nagy négyes" bármit is beindítana benne, persze, hogy senki nem jó neki. :)))
Ismét erőltetett táncikálással indul a nap a lávájlenden. Üzenet érkezik, ami robbantja a párokat, mivel szegény Gergő nem tudta kiválasztani az ÉKSZERT tegnap máglya szerelemből, most a szerkik úgy döntenek, megbüntetik szerencsétlen nyomorultat. Kap egy napot együtt ezzel a szexállattal Andi, Erik…..
Nethooligan 2019.09.20 20:44:15
@Ken Adams79: milyen szerelméhez? Azért mert bent Gábornak azt mondta szereti, kint kb szóba sem állna vele, elvégre csak egy taxis...
Nethooligan 2019.09.20 20:48:39
@Van der Waals: lázítja, húzza az agyát.
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
Nethooligan 2019.09.20 12:30:37
@Post Modern Prometheus: @indy0311: Na látjátok! Köztudott, hogy Ciprus az influenza szigete. :)))
Nethooligan 2019.09.20 13:07:38
@Thats What She Said!: Én! Bár ő valószínűleg nem így gondolná. :))) És akkor még nem beszéltem a feleségemről, hogy ő hogyan is gondolná... :D :D :D
Nethooligan 2019.09.20 13:10:18
@Thats What She Said!: Gondolom a haza pillanatnyilag azt jelentette csak, hogy ki a villából. Mondta is, hogy műteni kell, mert nem repülhet, szóval először tuti a kórházba ment.
Csak nehogy elkapja azt a fránya influenzát, és akkor az is lehet, hogy műtét után nem haza, hanem visszaküldik. :)))
Bár ezeket az elmét próbáló feladatokat nem tudná megcsinálni fél kézzel. :)
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
Nethooligan 2019.09.19 16:34:51
@AkkorlegyenPtr: Hát akkor már lehet, hogy késő lenne... :))))))))
Nethooligan 2019.09.19 16:39:30
@Kentacsdisz: A jelentkezésnél ott van egy adatkezelési nyilatkozat. Kb senki sem olvassa el, de ott van és el kell fogadni.
Most már ELVILEG nem hívhatnának, mert GDPR van, tehát vagy alá kellett íratniuk, el kellett fogadtatniuk az új adatkezelési nyilatkozatot, vagy törölniük kellett (volna). Szóval ha hívnak újra és nem fogadtad el az új GDPR-kompatibilis adatkezelési nyilatkozatot, akkor rájuk kell szólni, hogy hahó, azonnal törölni minden adatomat! :)
Nethooligan 2019.09.19 16:40:24
@Chuck Νorris: Lehet átver, és már jelentkezett is, és Ciprusról írogat a szálloiából. :)))
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
Nethooligan 2019.09.18 11:03:24
@78Fredo: a párválasztással én is képtelen vagyok megbarátkozni. Alapból azoknak kellene választani, akik többen vannak, és ha majd valakinél többen állnak, akkor az dönt. Egyrészt izgalmasabb lenne, másrészt több konfliktust eredményezhetne. De az sem lenne rossz ötlet, amit már többször többen felvetettek, hogy előre le kell adni ki kit választ, és akkor ugyanúgy előfordulhatna egy ember mellett több párjelölt, és előfordulhatna egyedül maradó is. De nem, az RTL ragaszkodik az évszázad legszarabb lebonyolítású párválasztójához, amiben így annyi az összes izgalom, hogy milyen sorrendben választanak, és így kik maradnak a végére.

Hogy meddig tart? Sosem tudjuk meg, illetve majd csak akkor, ha a vége felé közlik velünk esetleg. Nagyjából hetente 2 kieső van, várhatóan lesz összesen kb 25-35 ember, ebből akár ki is lehetne számolni, de mivel itt bármi megtörténhet, sok értelme lehet nem lenne. :)))
Nethooligan 2019.09.18 11:06:55
@kismalacka: Hát akkor majd jól összeállnak egy párrá. Vagy nem! :)))

Ó, hát van, aki már elhiszi, hogy Nia is szerelmes és erre Gábor elvesztése (miafasz?) után jött csak rá. :))))
Nethooligan 2019.09.18 12:26:44
@AkkorlegyenPtr: Én vevő lennék rá, kár, hogy másik csatorna. :)))))
Nyugtalan az éjszaka, Rajmi és Helga a sötétben beszélik át, hol romlott el, Helgában van egy gát valahol, amin Rajmi nem tud átjutni, gondolom ezt a gátat képletesen értik, és nem szó szerint, bár úgy is lenne értelme. A negatív hullámokra érzékeny Nia is érezte, hogy az éjszaka csíje nem volt…..
Nethooligan 2019.09.17 12:10:59
@Mate4182: Az egész játék messze van a fairtől. Vagy az fair, hogy megszavaztatják a nézőket, hogy melyik ember szerelmi történetére kíváncsiak, majd a két legkevesebb szavazatot kapó mehet a reptérre? Vagy van még egy csomó olyan húzás, ami miatt unfair az egész.
Már maga a játék menete is unfair, mert mennyivel könnyebb az elején bekerülni csupa ismeretlen közé, mint később kialakult (vagy nem) párok közé.
Nethooligan 2019.09.17 13:31:30
@AkkorlegyenPtr: Tuti valami blokkolt üzenetküldő van a telefonjaikon. Azaz csak egymásnak tudnak küldeni. Szelfiket is küldözgettek már többször is és ez a tegnapi is.
Gondolom berakták őket egy csoportba és kizárólag azon belül lehet bármit elküldeniük (mindenkinek).
Volt egy kis kavarás, hogy kinek, mikor mit, nem ragozom, amúgy is képregény jött volna. Enjoy...
Nethooligan 2019.09.16 15:06:30
@introverted22: Ok-okozat. Melyik volt előbb?
Gondolj bele Tibi helyzetébe. Te hiszed azt magadról, hogy szerelmes lehetsz Karolába, aki az első betévedő csákóra rápattan igazából indok nélkül. Aztán mivel nem jön be neki mégsem visszatáncol hozzád. Te pedig naívan bent tartod, vagy hesspicsába, irány a reptér?
Én tuti a Tibi-féle hesspicsába megoldást választom, és keresek egy megbízható(nak tűnő) párt, aki adva volt Szilvi személyében. Aki mellesleg egy átbaszós nézői szavazás után repült.

Mondjuk nem kétlem, hogy Szilvi eddig lett volna Tibivel, mert bejött Zsani és Izom megint szerelmes lett, tehát szólt volna Szilvinek, hogy eddig tartott. :)))
Nethooligan 2019.09.16 15:24:21
@introverted22: Messze nem vagyok annyira elfogult Tibivel kapcsolatban, hogy ne látnám, hogy bőven csinál hülyeségeket.
Értem én is, hogy mi zavarta Karolát, de ugyanúgy értem azt is, hogy mi zavarta Tibit. Te láthatólag nem érted, érzed át. Nem mondta senki (azt hiszem), hogy Karola hazudott Tibinek, de azt megmutatta, mennyire megbízhatóan hűséges típus, legalábbis Tibi felé. Az első pasinak elkezdett utánajárni, miután párok lettek, vajon mi tartotta volna vissza attól, hogy a többivel ugyanezt tegye? És erre jött rá Tibi, hogy a többivel is ugyanez lesz, így egyetlen másodpercig nem érezheti magát biztonságban akkor, amikor több a pali bent.
Nethooligan 2019.09.16 16:31:21
@hereverő heverő: Hogy miért nem láttuk? Erre kétféle magyarázat is létezik.
1. nem volt beavatva
2. #seggfejek #szerkesztők

Tegnap két olyan dolog is volt, amikor hiányoltam, hogy vagy visszajátsszanak általunk nem látott dolgokat, vagy a narrátor hozzászólt volna, hogy nem igaz az egész.
Az egyik ugye, hogy Nia és Kitti megbeszélték-e a választást, a másik, hogy Zsófi tényleg mondta-e Rajminak, hogy kint jobb pasijai voltak, de itt bent jobb híján jó lesz Tícián.

Ezek nélkül mindenki találgathat nyugodtan...
Úúú deszééép - csodálkoznak rá a kúrós odura. Pezsi és buja fények, minden ami kell egy ilyen szexbarlangba, tisztára mint egy mátészalkai wellness részleg. Mély gondolatok, Nia tart továbbra is attól, hogy Gábor többet érez, mit sem törődve a műsor alaptematikájával. Bele is kezdenek a huncut…..
Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne.  Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű…..
Nethooligan 2019.09.13 11:15:50
@hereverő heverő: bár ne lenne igazad, és a szerkik megváltoztatnák végre a párválasztást, és azok választanának, akik többen vannak, azaz most a palik, és utána aki(k) mellett többen vannak az dönthetne.

Andinak ott van az elhagyatott Izom, vagy a hamarosan lapátra kerülő Gábor. Mondjuk inkább utóbbi, szerintem őt el is tudná viselni maga mellett, és Gábor sem hiszem, hogy ne lenne hamar újra kanos mellette. :)
Nethooligan 2019.09.13 11:23:00
@Qqts: Remélem a szerkesztők is olvassák, és valami ilyesmivel (párválasztás megfordítása, netán ilyen cetlis szavazás) felkavarják a kényelmes életüket. Már persze ha a licence engedi. Azt egyértelmű, hogy maximum 2 nappal lehetnek előrébb, mint az adások, de lehet, hogy az a kettő csak egy ráadásul. Hacsak nem volt az egész szavazás egy még nagyobb átb.szás, és csak a látszat kedvéért szavaztattak. :)
Nethooligan 2019.09.13 11:23:39
@mérges nokedli: az utóbbi tetszene! :))))
Rajmi és Kitti ébredésével nyitjuk a reggelt, Rajmi majdnem egészen sokáig gyászolta Karót, éjszaka már Helgát ölelte volna, de aztán meggondolta magát, hogy még korai, számol be a fetrengő lánynak, aki el van ájulva új párjától, és sokkal jobban bízik benne, mint Patrikban. Szegénykém, úgy hiszem,…..
Nethooligan 2019.09.12 20:52:42
@Qqts: jól tűri, csak hülyének néz. Nagy ritkán mondja is, de mivel akkornézem, amikor már alszik, nincs belőle még annyi probléma sem, hogy ilyen miatt hanyagolom. :)

Na lassan kezdődik az 1x12, úgyhogy jó szórakozást, én most eltűnök innen, nehogy spoilerezzen valaki. :D
Nethooligan 2019.09.13 00:04:13
@Regina Falange: Erikbeb semmi nincs, ő pszichopata, viszont Andi borítani fogja a bilit. Eddig semmit nem csinált, csak mosolygott, de kezd kiborulni a bájgúnártól.

Izom meg végre összeállhatna már Helgával, már jó ideje erre várok.

Van egy olyan érzésem, hogy Zsófin kívül az összes nő meg fog örülni és párt akar majd cserélni. Persze akinek maradt, mert bár papiron szinglik, de ez semmit sem jelent.
Nethooligan 2019.09.13 00:08:04
@Regina Falange: ők csak akkor lesznek újra egy pár, ha mindkettő szarban lenne a nélkül. Patrik távozása után ők maradtak azok, akik nagyon nincsenek jóban egymással.