Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stk

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén hosszas tanácskozás után az eurozóna pénzügyminiszerei megállapodtak Ciprus mentőcsomagjában, így az ország 10 milliárd eurós forráshoz juthat, amiből konszolidálhatja a görögországi veszteségei miatt megrogyott bankrendszerét, és elkerülheti a májusra…..
Belsőség Fejétől bűzlik a hal 2010.02.27 12:46:00
Ja, a lábfejétől, - mondta anno a megboldogult Hofi Géza. Az új vizsgarendszer bevezetése rengeteg kérdést vetett fel az autósok körében. Eredetiségvizsga, zöldkártya, fizetés vagy sem, még az autós társadalom laikus részének is feltűnhet: a kis tócsában akkora a pancsolás, a…..
Amikor elkezdtünk foglalkozni a magyar kereskedelmi-, kábel- és közszolgálati tévék elmúlt tíz évének összefoglalásával, óhatatlanul is két klasszikus közhely jutott eszünkbe, az egyik a kis pénz, kis foci, a másik meg a kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Nem lehet nem…..
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
Subba Heti tetkó: Goatse 2009.12.25 15:00:00
Mennyire beteg már a srác?..
stk 2009.12.27 19:46:29
Subba A hét képe: Faszfej 2009.12.22 10:05:00
 ..
stk 2009.12.22 10:39:58
Valaki szerint Klímahőmérő robbant a Hősök terén, a világ szerint pedig pár ember egy méretes pényiszt formált.A Lehet Más a Politika egy nappal a koppenhágai klímacsúcs befejezése előtt figyelemfelkeltő akciót tartott a Hősök terén. A nemzetközi klímavédő kampány…..
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..
Subba Regina letérdel ha meglátja 2009.12.19 10:00:00
Már sejtjük miért gyűlölik a férfiak az üres női csicsergést. A meredek első kérdés után ebből a mélyinterjúból megtudhatjuk, hogy mi az amiért Regina letérdel. A bájosan felkapaszkodó riporter "Turkáló? Úgy hívják asszem." pedig Priceless.     ..
stk 2009.12.20 15:51:40
Csütörtök óta játsszák az Avatart, egyszerre volt a premier nálunk és az USA-ban, a kritikák egyöntetűen dicsérik a filmet (Index, Origo), és vastagon kihangsúlyozzák, hogy ezt mindenkinek látni kell -> 3D-ben! Ugyanis James Cameron az egész filmet a direkt erre a filmre…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..