Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerelemliget

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk hát a döntőhöz, alább láthatóak ábécé sorrendben azok a novellák, amelyek a legjobban szerepeltek a korábbi fordulókban. A szavazás szeptember 10-től 11-ig éjfélig tart, másnap reggelre tehát kiderül, hogy melyik az a legjobb három novella, akiknek a szerzői…..
Elindult a Bevállalod? - A litera az Olvasóliget programsorozat keretében indított egypercesnovella-pályázatának közönségszavazása, amely a beérkezett pályázatok nagy száma miatt többfordulós lesz. Az első és a második forduló után most kis késéssel itt van a harmadik…..
Elindult a Bevállalod? - A litera az Olvasóliget programsorozat keretében indított egypercesnovella-pályázatának közönségszavazása, amely a beérkezett pályázatok nagy száma miatt többfordulós lesz. Az első fordulóban a blogon publikálásra kerülés sorrendjében a legkorábban…..
Arra kértük hát pályázóinkat, írjanak új és mai szerelmi történeteket, amelyeket nyaralás közben szívesen olvas majd a nagyérdemű, amelyek szólhatnak komoly szerelmekről és flörtökről, lehet tanulságuk, bölcsességük, csattanójuk, lehetnek katartikusak, humorosak,…..
A Litera és az Olvasóliget "Bevállalod?" című pályázata elindult.A kiírásban olvasható feltételek mellett várjuk a pályázók egyperces kisprózai műveit a szerelemliget@gmail.com és a litera@litera.hu emailcímekre.Minden pályamű - érkezési sorrendben - felkerül a…..
Bevállalod? Pályázati kiírás 2009.07.20 14:32:00
Bevállalod?A litera tehetségkutató novellapályázata az Olvasóliget programsorozat keretében Itt a nyár, elindult az Olvasóliget című programsorozat. Strandon, parkban, ligetekben, tenger- és folyópartokon, napozóágyban hátradőlve, koktélt kortyolva, gyékényen, kerti székben…..