Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenKing

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dr. Who című időutazós kultsorozat legutóbbi dokiját alakító David Tennant karácsonykor száll be utoljára a legendás telefonfülkébe, hogy az End of Time című dupla epizóddal búcsúzzon a rajongóktól. Utolsó fellépésére olyan mellékszereplők társaságában kerül majd…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Új értelmezést kapott a Sztárral szemben "Ha megvered, megnyered" szlogenje, mivel úgy tűnik, hogy a TV2 elismerte a KO-val is felérő balegyenest, és az RTL Klubnak adta a szombat estét. Egy héttel a premier után ugyanis kimenekítik a Sztárral szembent a Csillag születik…..
Szokás szerint kezdjük az eredményhirdetéssel.A Hunter Jennings búcsújelenetéhez érkezett javaslatok közül a tömör Tikk-puff!-ot, a Hunterhez remekül passzoló Kan-durr!-t és Cső-dörr!-t, valamint a szemléletes Tak...takkk...bumm!-ot megelőzve végül az esemény váratlanságát…..