Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mayfly9

7 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Metro.Tömeg, zaj, szokásos blabla...Felszáll egy csapat, úgy kb. 5-6 emberke, vidáman cseverésznek, ezzel is növelik a hangzavart. Nagyjából 35-50 közötti korosztály. Beszélgetésükből kiderül, hogy valami tanfolyamra járnak. ( mellesleg az eddigi leírás tök felesleges a téma…..
írok majd erről, de előbb össze kell szednem a gondolataimat, amik itt kavarognak a fejemben. Csak beugrott ez a kérdés és motoszkál. Jobb ha le is írom, mert akkor nem vész el a nagy katyvaszban..
Ördög vs. Angyal ????????? 2011.07.06 18:34:14
  szóval arra szeretnék rájönni mondjuk kb. 30 éve, hogy mi a baj velem?miért lógok ki a sorból és hol van az a sor, ahová passzolok...
Ördög vs. Angyal OMG 2011.07.06 18:09:00
 Szóval nem vitás a padlón vagyok. Legalábbis majdnem. Gondolom én, mert akkor talán még szarabbul érezném magam. Nem tudom elhinni, hogy pár pillanattól eltekintve folyton szarul érzem magam. Ki kellene vackarkodni ebből, csak az tudnám, hogy a szarba? Persze, csomó oka…..
 Ezer éve nem jártam erre. Most is csak azért, mert baromira unatkozom, vagy nem is unatkozom, hanem inkább nem tudok aludni, ezért rákerestem a nick nevemre a googleban és kidobta ezt a blogot. Rá is csodálkoztam: Ez meg mija fene?Teljesen megfeledkeztem erről. 2009-ben írtam ide…..
árnyék Ördögöm van 2010.06.15 23:32:00
Kisbolt, délután, hazafelé jövet a munkából. Leparkolok a kocsival, nyűgösen felveszem a hátsó ülés elől a hátizsákot, öregszem, már ez a 30 méteres cipekedés is idegesít néha, de még 5 percre se hagyom ott soha a kocsiba. Jó pár ismerősöm megszívta már ezzel "csak 5…..
mayfly9 2010.06.16 19:37:21
Az alábbi nyílt levelet írtam nemrég Orbán Viktornak, a Fidesz miniszterelnök-jelöltjének. Kedves Viktor!  Remélem, nem veszed zokon a tegezést, nem tiszteletlenségből teszem, bár három évvel fiatalabb vagyok nálad, a korosztályomban többnyire ezt használjuk ilyen…..
 A kapcsolatot megmenteni nem kell félnetek jó lesz. Sziasztok! Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam egy magát baromira tehetségesnek képzelő…..
mayfly9 2009.11.24 11:18:05
Itt a kötelező váltás ideje, nosza nekilódultam a netes kalkulációnak. Először a Netrisk-en kezdtem. A jelenlegi Uniqanál szerinte 91 222 Ft, ami alighanem jó is, mert felhívtam a céget és ők is ennyit mondtak. Érdekes módon, ha ezt felmondom és új szerződést kötök, akkor…..
csox A pisilő modell 2009.11.14 21:28:00
Még a szexről is több szó esik ma Magyarországon, mint azokról az egyéb szükségletekről, amik az aszexuálisokat, pártalanokat és gyerekeket is (és kutyákat is, nagyon) érintenek. Bezzeg a brüsszeliek még szökőkút tetején is megörökítették a pisilést. Csokiba is…..
Elsősorban azért, mert finom - legalábbis én imádom, természetesen a gumicukrot - másodsorban azért, mert rágása megnyugtatja az idegeket, harmadsorban azért, mert állítólag nem hizlal. Nos, én nem kívánok táplálkozási tanácsokat adni, sőt egyetlen egy reformkonyha, meg nem…..
 Az Index fotói a mai tüntetésről (tudom, tudom, az Index mocsok szoclib és hazudik, de ennyi idő alatt még én se fotosoppolnám így meg a képeket):Nem is tudom, ha nem lennének kissé riasztóak, akkor nagyon röhejesek lennének. Ezek akkor most éppen kik? Betyár Gárda? Magyar…..
mayfly9 2009.11.08 15:16:18
@MunkaLini:

Liba.
Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.A kép innenSziasztok! Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők…..
Olyan babaszobát találtam, amely bár egy kisfiú birodalma, nem érzem nemhez kötöttnek, kislánynak is el tudom képzelni. A színválasztás szerintem remek, bátor és jól eltalált a zöldeskékek-narancssárga-csokoládébarna hármasa, kiegészítve és ellensúlyozva a semleges…..
Daily Shark magazin Bulvárblogok? 2009.09.24 16:37:00
A blogszféra (blogoszféra?) tényleg kezd egy külön médiaágazattá válni nálunk is. Azzal, hogy az Index címlapon hoz bizonyos blogokat, sokszorosára tornázhatja fel az olvasottságukat, mely akár pénzre is váltható, ha rendszeresen sikerül ez a mutatvány, és utána már beindul a…..
mayfly9 2009.09.24 20:12:50
@Daily Shark: Miért zavar a jelenség? Láthatatlan emberek neked nem tetsző módon írnak. Irtak és írni is fognak. Írnak, mert ez egy olyan hely, ahol megszabadulhatnak egy csomó bennük lakó rosszindulattól, haragtól, kajánságtól, stb...Mert legtöbbje a való világban nem mer szólni, leginkább szerepet játszanak,és a születésüktől cipelt megfelelési kényszer miatt inkább csak hallgatnak. Itt a net adta szabadság révén pedig végre kienegdhetik a gőzt és hablatyolnak mindenfélét ami eszükbe jut, ráadásul élvezik, ha sikerül olyasmit összehordani, amivel megbotránkoztatnak másokat és halálra röhögik magukat, ha valakit vérig sértettek. Esküszöm ezt sosem fogom megérteni. Sem azt aki röhög a egy villodzó képernyő előtt és dörzsölgeti a tenyerét, hogy ma megint sikerült vaakit felhúzni, sem azt, aki felhúzza magát.
Én még az életben nem sértődtem meg a neten senkire. Sőt, még csak meg sem botránkoztam. Nem is ismerem, életemben nem láttam, fogalmam sincs kicsoda, akkor hogy a jó fenébe tudna engem megsérteni, vagy felhúzni. Hát nem leszarom, mit dumál? Azt írkál,amit akar. Ott száradjon szét a gép előtt, van nekem jobb dolgom is. Elolvasom - ha el - aztán megyek tovább.
Mondjuk krumplilángost sütni.
Pettyes leveléből más vetületét ismerhetjük meg azoknak a mindennapi gondnak, amelyekkel a tanároknak szembesülniük kell. Meddig mehet el egy diák rajongása?Sziasztok!Ma történt velem, gondoltam megírom. Egy nagy pesti középiskolában tanítok, elég sok a fiú, kevés a férfi…..
Nemrég egy az Index által gyakran címlapon hozott blog bojkottot hirdetett a BKV ellen, mely szerint mindenki használja a BKV-t jegy nélkül, mert: Hozza nyilvánosságra, és tegyen elérhetővé a BKV minden olyan dokumentumot, amelyeknek a közzétételére törvény kötelezi! Távozzon…..
 Családi dráma, nehéz mit mondani. Kedves Szakítós! Blogodat olvasgatva jutottam arra az elhatározásra, hogy a saját történetem is érdemes lehet a blogközönség figyelmére, így azt megosztanám velük. A történet tiniszerelemnek indult. Amikor megismerkedtünk én 14 ő 16 meg…..
 Patak parton nem csak Kukorica Jancsi és a Tompos Kátya alakította Juliska ismerkedik? Hát mi van itt, szájjal kielégített? Mert arra járt? Kedves Szakítós! Az egyik legizgalmasabb szerelmi történetem szeretném megosztani veled. Az egész három éve kezdődött, 18 éves…..
Miután a Borfesztiválon végigkóstoltuk a Lisicza teljes szortimentjét oda-vissza, lesétáltunk a várból és átballagtunk a Lánchídon Pestre. Lehet, hogy már korábban többször elmentünk mellette, de most egy kis pécsi cirfandlival élesített szemünkkel kiszúrtuk, hogy egy lakat…..
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..
 A nyitó mondat mindig fontos, kedves fiúk, de utána valamit mutatni is kell.SZAKÍTÁS JÁRÁS NÉLKÜLBevallom néha elcsábulok. Tudom, hogy úrilány utcán nem ismerkedik, de ha valakinek jó a nyitó mondata, és ez elég ritka, mondjuk húszból egy, azzal hajlandó vagyok…..
mayfly9 2009.09.17 08:02:43