Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy.laszlo

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több mint egy hete tartanak a magyar nép zivataros napjai. Szinte minden nap menetrendszerűen érkezik vihar, felhőszakadás vagy jégeső. Hogyan érinti az autósokat és persze az autókat mindez? Hogyan ússzuk meg, ha nem is szárazon, de ép autóval az ítéletidőt? Ha jön a…..
Az utóbbi időben egyre több kérdés merül fel a fapadosoknál használható kézipoggyászokkal kapcsolatban különböző fórumokon, így ideje egy kicsit részletesebben beszélni róluk. DePassant olvtárs alaposan körüljárta a témát, köszönjük. Időközben számos változás volt a…..
Emlékeztek még a tócsniburgerre, amit az Opusban csináltam? Nos, ha megtetszett, most három héten keresztül ti is kipróbálhatjátok, mivel az étterem felvette a szendvicset a kínálatába, nekem pedig ezzel megindult a mennybemenetelem, Burger blogger ilyen ismert még nem volt. Pár…..
A DinerM már évek óta piszkálta a fantáziám, elvégre egy amerikai stílusú diner Siófokon csak jó lehet. Vagy nem? A diner a Petőfi sétányon helyezkedik el, egy akkora turistacsapda sétányon, ahol ember legyen a talpán, aki helyes döntést tud hozni, hol is egyen. Egymillió…..
Futótűzként terjedt a hír: a Magic Burger bezárja kapuit Óbudán, és nem máshol, mint a tizenegyedik kerületben nyit újra, jajj mi lesz velünk, éljen a király. Mi is meglátogattuk hát őket, a mínusz első napon, hogy élményeket szerezzünk. Kicsit félrevezető az…..
nagy.laszlo 2013.05.08 11:01:47
@Lilah:
Hát a csirke mellel nem lehet trükközni az adott.
A darált húsokkal már könnyebb, ez meglátszik az áron is, hiába finom, ott nem látod, h mit daráltak bele.
  Balatontól 80m-re, Zamárdi egyik legszebb részén, kiemelt üdülő övezetben, Siófok Széplak - alsó mellett, Balatonba futó utcában, bővíthető nyaraló, tulajdonostól eladó.   Siófok és Zamárdi infrastruktúrája, a víz közelsége ( a kapuból látni a vízben…..
A Sorozatjunkie gyűjtötte össze a magyar tévékre érkező sorozatdömping első adagját, így a dicséret őket illeti. Mi csak pár saját infót tudtunk hozzátenni a cikkhez, kudos, winnie.TV2:Augusztus 30-án indul egy Édes négyes című celebrandizós reality, amiben hetente más és…..
nagy.laszlo 2010.08.19 17:56:04
@Flankerr:
Egyszer csak leadják majd ők is... :)
Azt gondolom, 2010 legnagyobb kérdése a közösségi média esetében, hogy megéri-e foglalkozni vele. Mondhatnánk azt, hogy érzésre igen, hiszen brandet épít, meg eredeti felhasználó felhalmozás történik, és így tovább. Ha ügyfél meggyőző bullshit kell, egy jó marketingesnek…..
Nézem, ahogy szenvednek a cégek a közösségi médiában idehaza, és ahogy próbálnak jófejek meg modernek meg közösségiek lenni. Néha szánalmas, néha kicsit sikeres, de valahogy minden esetben azt látom: kevés a lendület.Azok a példák, amik jók, amiket elő lehet halászni…..