Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baribori

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szigeteken járva semmi nem látszik abból a csodából, ami a messzeségből nézve annál szignifikánsabb. A mesterséges szigetek se kutyák, de a természetesnél nincs jobb, szigetben sem. Az európai természetességet Horvátország képviseli, ami bizony elég közel áll a…..
Egy munkaerő-közvetítő cégnél dolgozó ismerősöm mesélte, hogy nyár óta állást keres, mert instabilnak érezte a munkahelyét. Konkurensnél nem szeretett volna elhelyezkedni, tehát csak vállalati HR-es pozíciókat pályázott meg. A hirdetések jó része közvetítő cégen…..
Praxis Nem akartak altatni 2010.07.21 06:00:00
Tisztelt Praxis Blog!   Az én kórházi történeteimmel 2 végletet szeretnék bemutatni.   2006. június 6-án - vesztemre - betonpályán kosaraztam. Egy ziccerből visszaérkezve megcsúszott a lábam (poros volt a beton) és magam alá gyűrtem a lábamat és teljes súlyommal…..
Tudtátok mi vicces még az iWiW-en? Az a sok őszinte (béna) vélemény amit az egyszerű felhasználó nagy fellángolásában hátrahagy! Vélemények általa! Ez egészen új fejezetet nyit a válogatás életében is.    - Hát nem?  - Zooza - Malackám - Strandon, meg…..
baribori 2009.10.02 21:39:51
@domi0318:
"Emlékeztek rám"-al 24 közös ismerősöm van. Akkor én most gáz vagyok? Ki fogok kerülni a Subbara???? :DD

először azt gondoltam, igen ez elég gáz.
aztán megnéztem és nekem 10 közös ismerősöm...
:D