Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janivagyok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
Egy pillanatra tegyük most félre, hogy a Bagi-Nacsa páros már jó ideje nem vicces, végül is elvileg még valamikor lehetnek megint azok. De úgy néz ki, még az is kérdéses, hogy mostanában képernyőre kerülnek-e. Szegények egy hónapja lelkesen nyilatkozták, hogy új közös…..
Az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmeit három évig a Tv2 adja. Promózzák is rendesen a műsort, igaz a reklámban sokat szerepel az AS Roma is, amely idén közelébe sem jutott a sorozatnak, de láthatók képek a 2005-ös eddigi talán…..
janivagyok 2009.08.16 22:22:18