Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beaver

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BESZÁMOLÓ A március 4-iki elnökválasztáson, ahogy az bizton kijelenthető volt, Vlagyimir Putyin győzelmet aratott. Azonban kemény kihívásoknak kell megfelelnie az elkövetkezendő években. Politikai stabilitást kell teremtenie, úrrá kell lennie a gazdasági problémákon és meg kell…..
Kormánypárti tüntetésen.rian.ruSZEMLEMár a decemberben, a Duma választásokat követően lezajló tömegmegmozdulások újdonságnak számítottak Oroszországban. A február 4-i ellenzéki tüntetés viszont a decemberi eseményekre meglepően lassan reagáló kormányoldal részéről…..
Tematikailag már egy ideje itt kopogtatnak az ázsiai tészták, a múltkor a Wang mesterben a pincér konkrétan letámadott azzal, hogy van nagyszerű házitésztájuk, nem is értem, miért pont engem, az asztaltársamnak egyáltalán nem ajánlgatta. Lehet, hogy már látszik rajtam…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
beaver 2010.12.25 23:39:09
Szép lassan szembesülünk az Orbán kormány keleti irányvonalával. Bár valami azt súgja, nem pont így akarták ezt ők sem. Csak azok a fránya pénzügyi minősítők ne lennének, akik nem osztják Matolcsy Szent Jobb lelkesedést az államosítás iránt. Leminősített a Moody's,…..
Az ember, aki sose volt ott Tibi 2010.10.11 20:58:00
Budapest, 1992. Tizennyolc éves vagyok. Átsétáltunk a Moszkva téren, az óra mellett álló telefonfülkékig. A csávó megkért, hogy takarjam kívülről, majd - csiribí-csiribá - pénzcsörgést hallottam, és egy perc múlva már a Gomba presszóban kávéztunk. Tibi vérbeli hacker…..
beaver 2010.10.26 00:35:38
1991-1992, Beloiannisz. 18 éves vagyok. A repülő kiér a felhők felé, és a pilóta szélesen elmosolyodik. Úgy érzi, övé az egész világ. Egy darabig gyönyörködik a látványban, majd élesen bedönti a gépet és kanyarodni kezd. Kicsivel kevesebb gázt ad a kelleténél, kicsit…..
beaver 2010.07.24 20:32:26
1991, Budapest. Egy nap híján 18 éves vagyok.Ezt a posztot félig alibiből írom, mert utána durva történet következik, és kell pár nap, amíg rászánom magam. Amikor kitaláltam ezt a blogot, azt gondoltam, tök egyszerű lesz, mert az idegenek felé nem kell elszámolnom, a barátaim…..
A most következő történetek, helyszínek és emberek nem a képzelet szüleményei. Valóban megtörtént minden, amit itt leírok. Igyekszem a legkevesebbet torzítani (a magam javára biztos nem fogok), de előfordulhat, hogy valamire nem emlékszem pontosan, ill. akad néhány személy,…..
beaver 2010.01.31 22:18:29
Sziasztok!   Én viszonylag régen dolgozom „fejvadász” cégnél, megosztok veletek néhány kulisszatitkot. Gyanítom, a legtöbb ide járó embernek nem fogok tudni újat mondani, de talán lesz akit érdekel. A legtöbben az taglalják, hogy miért nem veszik fel őket a…..