Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fec555

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon ugyan még mindig újdonságnak számít, de ma már egyre nagyobb a választék az előre feltölthető, vagyis prepaid bankkártyák piacán. Most összegyűjtöttük, hogy melyek azok a legfontosabb érvek, amelyek a prepaid kártyák mellett szólnak. Szóval miért is jó a prepaid…..
fec555 2016.08.06 08:35:13
@VT Man: Siman a telefonos appon keresztul ket pillanat alatt megvolt a virtualis kartyam, majd fizikai kartya igenylese utan kb egy hettel megerkezett magyar cimre a kartya is, szoval de, elerheto Magyaeorszagon is :)
Ma Lacinál építettünk hóSlash-t. Szerintem simán mehetne a G'n'R-ba, észre se vennék, hogy hova tűnt az igazi :D. Igazándiból hókupacot akartunk csinálni egy udvarnyi hóból, hogy aztán szarrá ugrálhassuk, de aztán úgy istenigazándiból ez jött ki a konfigból. Szegény…..
Bu!Nos, az idei évi első post, szegény drága oldalunkat úgy kb mindenki nagy ívben letojta, az élménybeszámolók helyett inkább az élménygyártás volt az elsődgeles napirendi pont az elmúlt időben, de megpróbálunk visszarázódni az eredeti kerékvágásba.Különösebben érdekes…..
Kinn esik, esett a hó, és mi is el vagyunk havazva. Szalagavattunk, utolsó heten jártunk iskolába (én nem), és ha minden igaz szombaton megyünk Győrbe, szóval élünk virulunk, bár mostanában nem tudunk annyit együtt partizni, de hát jön a szünet, összekapjuk magunkat. Amint lesz…..
Nos, ma megvolt a kézimeccs, 34-23 arányban győzött az MKB Veszprém KC a Tatabánya ellen, aminek örültünk is nagyon. Az igazi ok, ami miatt virtuális tollat ragadtam az az, hogy veszélybe került a hétvége. Olyan szempontból, hogy Dr. Friedmann tuti hogy nem jön, PéntekB-ről nem…..
Drága Sornélomnak támadt egy olyan ötlete, hogy mi lenne ha neveznék miss myvip-re, mert hát én vagyok elég hülye hozzá, és tényleg :D Az összes gondunk annyi, hogy hitelesített női profil kell hozzá, illetve betöltött 14 életév. Ha van akárki, aki elég merész, hogy…..
Történt ma, hogy a keménymag keménymagja, avagy jómagam, és Lááászlóóóóó betért suli után a Randevú Caféba, ivott egy kellemetes sört (észrevettétek, hogy itt még a csapolt soproni is iszonyat finom?!). A hangulatot megdobta az, hogy épp ablakotcseréltek, így echte huzatban…..
a lelkibéke visszaállítva, blogproblem solved :D..
Megesett ma az velünk, hogy a vlmh négy tagjával, hogy tök oktalanul találkoztak Környén. Igazándiból nem oktalanul, mivel megindultunk potyaforraltborozni. Így december tájékán még ünnepibb hangulatot képes kölcsönözni az az ivásnak, hogy az egyház adja. Noncsával nekünk még…..
Jássz, szép lassan összeszedem magam lelkületileg, és megindul a mi kis életünk blogba öntött, mesterien kivonatolt verziója :D. Mostanában éppen ezerrel rohan mindenki, a team egy része egyetemeket látogat, hogy vaj' hol is pazarolja/istenments élvezze egyetemista életét, vannak…..