Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ahmed

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több külföldi forrás is megerősítette azt a hírt hogy elkezdődött egy újabb bannolási hullám az Xbox Live hálózatában. A hírek alapján ismét a dvd firmware moddereit bannolja a hálózat úgy mint az előző ilyen májusi akció során melyről részletesen olvashatsz itt. A gépek…..
Újabb pletyka csapta fel a fejét a Gears of War 2-vel kapcsolatosan. Pár hete mikor CES 2008 előkészületei zajlottak már érkeztek a hírek hogy a Microsoft után az EPIC áll ki a kiállításon a legnagyobb standdal. Mindenki biztos volt benne hogy megtörik a jég és kedvenc fejlesztőink…..
A NECA bejelentette hogy idén tavasszal kerülnek a boltok polcaira  a hivatalosan licenszelt Gears of War akciófigurák. A sorozat első darabjaként a főhős Marcus Fenix, Augustus Cole és a gonosz Drone Locust realisztikus igényes nagyon szépen kidolgozott  figurája lesz…..
Kellemes karácsonyi ünnepeket és három led mentes békés karácsonyt kívánok minden kedves blog látogatónak!Hamarosan újra indulunk az eddiginél sokkal komolyabb tartalommal és szolgáltatásokkal a megszokott minőségben. Kitartás már nem kell sokat aludni.....