Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pal.co

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendben, túloztam a címben. A teljes büdzsénk kicsit több volt öt százdollárosnál, de nagyjából ennyit szántunk az autóra. Ennyiért akartunk venni valamilyen gépet, hogy átguruljunk vele New Yorkból San Franciscóba nagyjából két hét alatt. Hogy sikerült-e, majd kiderül a végén, ugorjunk inkább a…..
Pal.co 2010.08.29 12:29:34
Az anya és gyermeke közötti kommunikáció messzebbre mutat a verbális eszközök használatánál, hiszen már a gyerek sírásából is tudja az édesanyja, hogy mit is akar jelezni neki a baba. Nsocsi újabb levelében egy forradalmian új módszerre hívja fel figyelmünket, ami a…..
Pal.co 2009.11.05 03:16:44
egyszerűen a kétnyelvű mama és papa esetében is jót tesz - de legalábbis nem árt - ha kezdetektől két külön nyelvet hall a gyerek.
Miért is ártana?
Azok az őskövületek, akik még ma sem tudják elképzelni, hogy a jelnyelv alkalmas a gondolatok megosztására, ám már csattogtatni képesek a billentyűzetet, egy órára rászabadítanám a
www.hallatlan.hu oldalra.
Miért nehéz elképzelni, hogy felnő egy újabb generáció, akiknek már nem lesz fogyatékosság a jelnyelv, a siketek kommunikációs csatornája?
No de tényleg, lehet-e bármit veszíteni?
"De ma láttam a tévében,hogy tényleg itt a vég. " - tehát megy nálad a tv.. :) -ehhez nem gratulálok. A felismeréshez viszont igen, mármint abban az esetben, ha a régi, begyöpösödött gondolkodásmódra értjük.
Frusztráció vagy meg nem értés, vagy félreértés, esetleg egyetértés .. ? megértés, nézés, látás, belátás stb.
Nosza! Gondolkodj mielőtt leírsz vmit! Mert ez nem élő beszéd, itt van időd átgondolni mondanivalódat.. mondani-való vagy nem való - ez itt a kérdés :)