Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kirina

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cicanapló Nincs tovább 2009.11.02 19:04:00
Reggelre semmit sem javult Nyina állapota. Már fecskendőből sem lehetett etetni vagy itatni. Elmentünk az Állatorvosi Egyetemre, ahová amúgy is szólt az ultrahang-beutalónk, és a betegirányításnál elmondtuk, mi a helyzet. A belgyógyász tanácsára így is ultrahangra mentünk,…..
"Lukréciánk most 7 hónapos, és valami eszement módon rajong a csapból folyó vízért és a fürdőkádban történő dolgokért. A mellékelt képen éppen ismerkedik a fürdőhabbal. Azóta már tovább is jutott, és a kádba beépített bútordarabként használva minket fedezi fel a…..
Kirina 2009.10.22 21:39:06
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker:
A hencsizés az alvás-pihenés-semmit tevés tökéletes kombinációja.
Lujznik a képen kicsivel fiatalabb, de a többi pancsizós kép nem lehet publikus, mert az már a szemérem sértés kategóriájába tartozna, így saját használatra vannak.
Csak gyorsan, mert drága a bit: a Lemmy-projekt egyelőre jegelve lett, mert az alany jelenlegi gazdája "csak be volt baszva és hülyéskedett" az örökbeadást illetően, egyem a kis szívét neki, kanállal. Sebaj, az udvaros populáció múlt héten gyarapodott három db…..
Nettó 122 ezer, kajajegy, BKV bérlet, üdülési csekk,kultúrautalvány... Mindez tényleg annyira kevés? Mellesleg várom a heti BB díj jelöltjeit a kommentekben! Sziasztok!A tegnapi ’ apehos sírós ’ poszt nálam is kicsapta a biztosítékot. Sajnos 1 barátnőm is állandóan…..
Kirina 2009.07.19 20:02:25
@Laska: Kedves Laska, köztitszviselőként keresek netto 114e Ft-ot. 6e ft-os étkezési jegy, évi 1x ruhapénz netto 75eFt. Más juttatás nincs. Nyelvtudásom van, dolgoztam a magán szférában is. Ismerem mindkettőt. Belsősként azt gondolom, hogy vannak akik joggal mondják kevés a pénzük. Nem mindenki, de sokan igen. Akit érdekel szívesen közzé teszem az APEH bértábláját, mert az fix. (Ktv. szerinti hivatalos) Abból kiderül mennyire keresünk vagyonokat...