Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eneh

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
A következő mondatom lehet, hogy kicsit közhelyes lesz, de Ti már belegondoltatok abba, hogy mennyit szemetelünk és ezzel milyen sok felesleges hulladékot dobunk ki nap, mint nap?! A tudatos életmód csak rajtunk múlik, nem kell mindig másokra várni és mutogatni, hiszen mi vagyunk a…..
Eneh 2015.09.17 13:27:01
www.kitchydesign.com/termek/aladdin-szorpcsap-a-kitchytol/. papír zacskót használok vásárláskor.
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
Szerencsére vannak olyan női kiegészítők, melyek minden szezonban megállják a helyüket, ilyen a balerina cipő is. Ezek a kényelmes és mutatós lábbelik tavasztól őszig szuperül kihasználhatóak, már csak magunknak kell kiválasztanunk a saját gardróbszekrényünkhöz legjobban…..
Eneh 2015.07.08 10:30:03