Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micupeace (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nappalinkban Gyuri fenyő, Csöpp díszekkel ékeskedő. Zserbó, Mazsi körbeállja, Megszaglássza, meg is rágja. Karácsony van, Zserbó, Mazsi, Ajándékba jár a nasi... Teli hassal szundikálunk, Kellemes Ünnepet kívánunk! :) ..
micupeace (törölt) 2010.12.24 19:03:21
"Én már 1 éves vagyok!" A junior hónapokat magunk mögött hagyva Mazsolánk mától hivatalosan is Zserbó fejére nőtt. :D Nincs pontos születési dátumunk, így még az is előfordulhatott, hogy a testvérkék más-más napon legyenek köszöntve – Mazska nagy napja…..
micupeace (törölt) 2010.08.15 22:55:37
Alapjában véve szeretném a Vacsora-csata című műsort. Érdekes nézni, ahogy emberek izgalommal készülnek arra, hogy vendégül fogadjanak másokat, hogy amazok igazán jól érezzék magukat a baráti társaságban.Sajnos ezen a ponton megáll a rokonszenvem, hiszen többségükben nemcsak…..
...cica lett Mazsiból csütörtök estére. Kedden egyeztettünk időpontot az állatorvosunkkal, szerda estétől koplaltunk, és elérkezett a nehéz nap Mazska számára: az ivartalanítás. Másfél éve átestünk ezen Zsebivel, szóval, tudtuk, hogy nem lesz könnyű, meg ugye, a gazdik…..
A hétvégén az éléskamra feltöltése és némi cicaalom beszerzése érdekében ismét a macskaboltban jártunk. Ha már ott voltunk, választottunk Zserbónak egy új macskahordozót, tekintettel arra, hogy a régi "kosarába" már bele sem férne (bár néha összehajtogatja magát…..
Zserbó a minap megelégelte, hogy szemtől-szemben semmire sem jut Mazsi cicával. Cselhez folyamodott hát a közelebbi tapasztalatszerzés érdekében. Történt ugyanis, hogy békésen üldögéltem a nappaliban, Mazska elnyúlva szundikált rajtam-mellettem. Egyszer csak a kanapé takarója…..
micupeace (törölt) 2010.01.22 21:35:54
Pedig kellemes napnak indult. Alig vártam hogy a szőrösarcú  gazdi és a kecses gazdi felébredjen, és elmehessek könnyíteni magamon. Egész korán keltek szerencsére, nem kellett odabújnom, sem megzavarnom őket a pihenésükben. Azt tudom, hogy nem szeretik, olyankor morgósak, és…..
micupeace (törölt) 2010.01.21 09:31:50
Egy ideje gondolkodunk azon, hogyan tudnánk Zserbó hétköznapjait kellemesebbé tenni, hiszen ilyenkor reggeltől-estig egyedül van idehaza. Kézenfekvő volt egy újabb cica ötlete - persze, jöttek a pro és kontra érvek is. Eltelt így pár hónap, mire a tervezgetésből a megvalósítás…..
micupeace (törölt) 2010.01.18 22:31:22
@viharboszorka: Mi is így voltunk anno:)Azóta már bánom, hogy nem előbb mentünk, mert akkor már régebbóta velünk lennének a kis jövevények:)Megúszni pedig nem lehet:)
micupeace (törölt) 2010.01.20 08:28:20
@mickie: Igen-igen, egyetértek:)Mazsi pont olyan, mint Kakaó. Hiába raktam le 16x, csak felugrott 17x is:)