Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plöttyedt narancsszelet

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször jártam már a felújított Kopaszi-gáton, és nem kérdés, hogy az egyik legjobb "mesterséges" park itt van a városban. A félszigeten tiszta és kulturált környezetben lehet korzózni, miközben pár méterre két oldalról víz vesz körül: sima héderelés,…..
plöttyedt narancsszelet 2009.07.19 17:49:49
Kedves vendéglátáshoz oly nagyon értő kommentezők!

1.Sajnálom, hogy egyes embereknek nehezükre esik felfogni, hogy egy ekkora hely teltházánál egy sima csapviz is csak 10 perc múlva jut el a vendéghez, mivel hiába "csak csapvizet"("csak limonádét") kért nagy balszerencséjére nem ő az egyetlen vendég a teraszon...És el is jutottunk a lényeghez, a vendéglátásban dolgozók örök dilemmájához...Miért gondolja minden vendég, hogy ő az egyetlen? És miért dobálja sárral azt a felszolgálót egy ilyen blogon, aki lehet,h maximumán túl teljesitve sem tud megfelelni az Ő elvárásainak...mondjuk munkahelye hiányosságai miatt...:(
Hogy értsék:
Mint mindenhol az élet különböző területein a vendéglátóhelyeken is van egy sorrend. Rendelésfelvétel után a rendelés bekerül a többi rendelés mögé.Ha az emlitett limonádé rendelés előtt "ne adj isten" 8-10 rendelés van, vagy ha csak egy, de az kvkoktélokból és turmixokból áll...Mindenki egy kicsit nézzen magába és gondolja át,h hány perc alatt lenne kinn az a limonádé.
ÉTELRENDELÉSEKRE DETTÓ!
2.Ha nincs ideje enni,miért eszik valaki étterembe????? Miért nem megy gyorsétterembe,vagy kap be valamit az utcán majszolgatva, miközben rohan valahová?
Érdekelne kinek mennyi időbe telik a legegyszerűbb kaják egyikének elkészitése?Aztán az is,hogy mivan ha előtte még 5 másik félét is készitenie kell?
3.És végül gratulálok a személyzetnek a főnökgárdához, akik ilyen szépen kiálltak melletük ezen a fórumon.Remélem azért megússzák a kéztörést,és asztalt sem dobnak majd a hátukba...

Egy vendéglátós