Regisztráció Blogot indítok
Adatok
limem

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt hét folyamán már-már menetrendszerűen alakultak a nézettségi adatok. A délutáni műsorsávban a Seherezádé című sorozat folyamatosan győzött, de a 18-49-es korcsoportot vizsgálva csak a 16.20-kor kezdődő rész tudott nyerni. Az Ezel - Bosszú mindhalálig a kereskedelmi…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
Egy pillanatra tegyük most félre, hogy a Bagi-Nacsa páros már jó ideje nem vicces, végül is elvileg még valamikor lehetnek megint azok. De úgy néz ki, még az is kérdéses, hogy mostanában képernyőre kerülnek-e. Szegények egy hónapja lelkesen nyilatkozták, hogy új közös…..
Az egyébként sem visszafogottságáról híres animációs sorozat készítői azzal próbálják a saját malmukra hajtani a vizet az Emmy-díjak odaítélése előtt, hogy rövid animációs kisfilmekben ekézik a legjobb vígjátéksorozat kategóriában jelölteket, azaz a konkurenciát.…..
limem 2009.08.18 11:29:20