Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GergőM

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk nincsenek hagyományai a töklámpásos-beöltözős-cukorkakéregetős ünnepnek, így a magyar tévéműsorokból nem nagyon tudunk példákat hozni a legjobb Halloween-témájú epizódokra. Maradnak tehát az amerikai sorozatok, amik minden évben produkálnak egy tonnányi ilyen…..
GergőM 2010.10.31 12:18:12
La la land* *.* 2009.10.09 18:35:36
Ki jön velem gesztenyeünnepree? (: *.*..
GergőM 2009.10.09 22:00:46
A Kongás hiszti óta először érzem úgy, hogy külön posztban kell kezelnem a kommuna érzékenyebb részét, nagyrészt ennek a posztnak a kommentjei indítottak erre. Három témát szeretnék tisztázni egyszer és mindenkorra (mindegyikre vonatkozik, hogy akinek nem inge, ne vegye magára).…..
GergőM 2009.08.17 20:44:58
Miközben Ronaldinho a végét járja a Milanban, a mi kreatív irányítónk, Té Rolandinho, csillog. Legfrissebb borzalmához ezúttal személyes hangú visszaemlékezést is fűzött a mester. az alábbi képemet fontolgatom, hogy beküldjem a Marvel-nek. Óriási tartalékok vannak még a…..
GergőM 2009.08.10 10:57:51
Klamm háborúja Őszi maraton 2008.11.19 14:28:00
Némi nyári pihenő és fesztiválozás után gyorsan és hirtelen gyorsulással indult Klamm tanár úr tanéve - ezúton is elnézést kérünk a Tisztelt Olvasótól, hogy bizony-bizony elmaradtunk a naplónkkal!Könnyed kezdésünk volt szeptemberben a Vörösmarty Gimnáziumban, ahol a t.…..
GergőM 2008.11.20 20:52:01
Zsirparaszt/színesfémérdekelt megélhetési buckalakó from Subbaland nem egyszerűen a hosszúnick-olimpia egyik éremesélyese. Ez a reneszánsz ember képes volt arra, hogy gyilkos rákként burjánzó blogunk eddigi leggusztustalanabb képviccét alkossa meg, ami nehezebb feladat, mint…..
GergőM 2008.07.31 18:21:35
Ez annyira régi, hogy valószínűleg előbb volt a Kárpát-medencében, mint Árpádék - de az "egy újszülöttnek minden szóvicc új" mozgalom jegyében azért simán elfér itt:..
Fantasztikus. Mekkora hülyeség. Fehér eb az orgonán áll. Még jobb napunk lett, bár az arckifejezésünk fancsali. Köszönjük YeTinek a szépnek nem nevezhető, inkább tanulságos pillanatokat. ..
Nem jó a hatalom... Vagyis igen, de nem nekem. Nehéz... Mert miközben a felelősség az enyém, és rendszerint felelősségre is vonnak, valójában nincs is hatalmam. Mert én a hatalmat másra ruháztam. Bár rám is csak rám ruházták. Szóval érdekes dolgok ezek :) Miért van az, hogy…..
Sziasztok!20:16 van nálam és a happy sorozat még tart nálam. Ugye  a honlapunk kiírt egy irodalmi pályázatot, és ma volt az eredményhirdetése.Na de először a pályázatról magáról néhány szót. Ugye az eszmei szerző mint mindig ÉN(L) voltam, viszont ezt az egészet a Réka…..
Emberek én nem hittem volna, hogy tanár valamikor így fog hiányozni nekem mint most. Wáááá beteg az osztályfőnököm, aki egyébként törire és németre oktat, és wáááá.... A héten nem volt töri óra, németen meg  khm... hogy is mondjam olyan valaki próbál németül…..