Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marine7

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy időszakom amikor tanító álmaim voltak.Mindenféle helyzetet álmodtam meg ami egy lélekkel létezése során történhet.Dimenziót ugrottam,egyik pillanatban itt voltam,a másik pillanatban átléptem egy rezgéssel feljebb.A betegségekkel is álmodtam,látva őket mit csinálnak…..
Felhívás Húsz év után ismét Pécsett rendezik a regionális Taizé találkozót. Az idei éveben október 23-25-én reményeink szerint több, mint 2000 fiatal keresztény gyűlik össze a baranyai megyeszékhelyen. Érkeznek zarándokok a környező országokból, sőt Németországból és…..
GondolatokA tegnapi napon nagymamámtól kaptam egy szép rózsafüzért, hogy tegyem be a kocsiba, mert akkor a Jóisten megsegít. Kicsit szivencsapott a dolog. Hogy értessem meg Vele, hogy a rózsafüzértől teljesen független az, amiről beszél? Azóta is keresem erre a választ. A…..
Képzeljük el, hogy van egy énekesnő, aki egyszerre Koncz Zsuzsa, Cserháti Zsuzsa és Honthy Hanna. Nemzedékének szócsöve, elementáris hangi adottságokkal megáldott és úgy viselkedik, mint egy született primadonna. Mert az is. Ő Alla Pugacsova, aki április 15-én, hatvanadik…..
Marine7 2009.07.24 20:29:36
@Glafira Ivanovna: A dalban nem énekelték a középső versszakot. Bevallom, eddig másként értelmeztem. Az "увы", "sajnos"-t jelent. Feszültség húzódik végig, hisz egyszerre hangzik el a hála és a sajnálat.
A középső versszak nélkül, két ember megnyugodott szeretetéről szól, mely nem szerelem, nem lángolás - és mintha elég is lenne ennyi, de mégis kár hogy nem egymást szeretik.

A középső versszak egy viszonyról szól, mely féltékenység nélkül tekint a másikra. Szerintem a legtragikusabb az utolsó mondat: "Templomi csendben soha sem hangzik el fölöttünk az alleluja".