Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zaphodbeeblebrox

34 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kórusban énekelni rohadt jó dolog. Ott áll a zember mellett a többi, mind ugyanazt gajdolja, valami nagyon ősi, elementáris izé szabadul fel a lelkünkből, és büszkén üvöltjük bele a nagy büdös semmibe, hogy szóljon hangosan az ének, és még csak nem is érezzük cikinek. Bezzeg,…..
Karácsonyi rész jön emberek, tessék csilingelni. Bugyborékoljunk alá a nyáltengerben, mert ha karácsony jön, akkor megkergülnek az írók és muszáj nekik hömpölygő nyálömlenyt készíteni, az amúgy általában nem annyira csöpögős sorozatból is. El se merem képzelni, hogy a…..
Sok vicces karácsonyi történetet hallunk, de ficcé az első, ahol a bolt azért nem rendelt be egy előrendelt terméket, nehogy a nyakán maradjon. A bolt neve Kika, a termék pedig egy másodpercek alatt amortizálódó képkeret: Karácsonyi bevásárlás, munka után vastagkabátban…..
Kezdjük azzal, hogy a Six Days címre hallgató duplarész címét ennél közhelyesebben nem is lehetett volna fordítani, de tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem feltétlenül a fordító hibája, mert az esetek nagy részében a címet nem ő adja - ekkor viszont nem tudjuk, hogy kinek jár a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.12.18 09:16:00
Beintett a WGA, és ha már, akkor rögvest két oldara is: az Amerikai Filmakadémia azt kérte, hogy az Oscar-gála februári közvetítésében leadhassák a szokásos kis montázst az elmúlt év filmjeiről, míg a Golden-Globe szervezői azt szerették volna elérni, hogy a díjátadó…..
Közepébe csapunk rögvest, Pratt készülődik otthon, öcsi tanul a nappaliban, a szobájából hirtelen egy nő bukkan elő. Pratt arcán széles vigyor, jólvan öcsi, csak kiegyenesedtél, ez a dolgok helyes útja a bátyó szerint. Kórházban, új fiút mutatnak be nekünk: Ben, aki egy…..
Megcsinálták, igen. Kedvenc sorozatgyilkosunk második évadbéli kalandjai még izgalmasabbra és meglepőbbre sikeredtek, mint az elsőben látottak. Volt rá esély, hogy az irodalmi alapanyagtól elrugaszkodva csökkeni fog a színvonal, vagy épp a morális felhorkanásokat csillapítandó,…..
Levelet kaptunk lájf: Tisztelt uram A Hovány Kft és élén Hovány Márton kérését, mondatait tolmácsolom ön felé. A közelmúltban a subba-n megjelent a tűzforró vagy jéghideg blog, ami ki lett emelve főlapra. A cikkben két további blog link is található, igy már három helyen…..
comment:com UPDATE: Így állunk 2007.12.14 14:01:00
A spoilertv.blogspot.com oldalon találtuk ezt a képet, amit minden rendes sorozatfüggő csak elborzadva és/vagy könnyekkel küszködve tud megnézni. Az ugrás után meg tetszenek érteni, mire gondoltam, csak aztán ne tessék bántani a magyar forgatókönyvírókat tehetelen dühünkben,…..
Még meg sem száradtak a bitek a WGA Awards-ról szóló posztunkon, máris itt a következő díj, a Golden Globe, ami tévés és filmes is, de mi önző módon csak a tévéről beszélünk, a filmes vetületért tessék a cinematrixra klikkolni. A külföldi kritikusok listáját böngészve…..
Meredith-nek van tesója. Jó, mondjuk csak féltestvér, de ettől még van, és a mostohaanyjáról azt hittem, hogy a Vissza a jövőben trilógiában Marty McFly muterját adta, hibátlanul, de nem, elnéztem valamit. (Köszönet Paladin73-nak.) Ez a tesó dolog visszatér a részben majd még,…..
Kérem szépen, nekem már ennyi is elég volt ahhoz, hogy feljebb menjen a vérnyomásom, nyolc kellemes epizódot már biztosan kapunk februárban, azt ugyan még nem lehet tudni, hogy melyik nap, de tutinak látszik, hogy nem szerdán (a tvguide szerint az ABC megkavarta a műsorrendet, amit ma…..
zaphodbeeblebrox 2007.12.13 10:34:34
comment:com Hírek kávé mellé 2007.12.13 09:28:33
A FOX lekapta a Dr. Csont hátralévő epizódjait a műsorról, nyugi nem azrt mert cancel, hanem megvárja a New Amsterdam című sorozat premierjét februárban, hogy az egyébként érdekesnek tűnő újoncnak tisztességes felvezetést adhasson. A New Amsterdamról hamarosan értekezünk.…..
comment:com 300 epizódnyi belezés 2007.12.07 13:33:00
A magyar tévéfüggőknek is kikerülhetetlen Vészhelyzet mérföldkőhöz érkezett tegnap este: immáron 300. alkalommal hangzott fel a jól ismert szignál, és ugyan mára már búcsút inthetünk a normális főcímnek, de ki ne emlékezne az első évadokban bejátszott diadamas Benton…..
Ahhoz képest, hogy a stúdiófőnökök azt nyilatkozták vagy két napja, hogy minden oké, és már mosolyogtak is a felek, a tegnapi tárgyalások során két dolog történt: a WGA javasolt valamit, amire a stúdiók képviselői ideges kacajjal reagáltak, majd rájuk borították az asztalt,…..
Nagyon sok mindent, többek között például a tinezhat részesre tervezett Lost évadból csak nyolc epizódon keresztül láthatjuk Yunjin Kim művésznőt is, a sorozat Sun nevű szereplőjének megformálóját, akiről most mellékelünk egy pár képet, tessék sírni nyugodtan.…..
zaphodbeeblebrox 2007.12.08 13:21:01
Egy nálunk is futó sorozat két főszereplője a néző nyomásnak engedve végre lesmárolta egymást, az ugrás után megmutatjuk videóban milyen is volt a csók a próba alatt. Azért vagyunk ilyen titokzatosak, mert spoiler. Mint látható, a Dr. Csont főszereplői estek egymásnak, de a…..
Hálaadáskor vagyunk, ünneplős rész következik sok vérrel, hányással és végtagokkal, amik megválnak a gazdájuktól. Vizsgálattal nyitunk, embermentés, közben kedélyes csevegés a pulykasütés módjairól. Jön a csipogtatás, Abbynek mennie kell helikopterezni. Hálaadáskor ő…..
A Homár és az Index is lemaradt a Csokoládé Szalon elnevezésű rendezvényről, amit 11000 négyzetméterre hirdettek, György szerint viszont az "expó" területe közelebb volt a 100-hoz: Szeretném megosztani Önökkel a VAM Design Centerben megrendezett "Csokoládé…..
A CSI-nyomozók az áldozat Twitter-accountján nézik vissza, hogy megtudják, mit csinált a gyilkosságot megelőző órákban. A bloggerekről (és így az áldozatról) is kimondják az ítéletet: számukra nem a magánszféra, hanem a nyitottság az érték. (A jelenet a S08EP07-ban…..
hogyvolt ER 13x08 - A hit ereje 2007.11.28 12:51:00
Neelával kezdünk, az ER dokiszobájában aludt, Tony ébreszti. Kicsi lelkizés, hiba volt a tipitapi, van családod baszkikám. Tony kimagyarázza magát, Neela lába elgyengül, mucincsere következne, de Abby közbejön. Pratt a templomi gyógyszercsereprogramban önkénteskedik, ír fel…..
index.hu/politika/bulvar/kisser4100/Erre hirtelen csak annyit tudnék mondani, hogy MUHAHAHAHA. Hát persze dandárbácsi, a rosszgonosz bűnözők ellopták a kocsit és az alteregódat ültették bele, hogy rád terelődjön a gyanú. Ennél nagyobb faszságot ritkán hallani. Jól indult a…..
comment:com Visszatér Dexter 2007.11.22 17:06:00
Információink szerint a Viasat bezsákolta a Dexter második évadának hazai vetítésére vonatkozó jogokat, így visszatér a kényszeredetten mosolygó sorozatgyilkos a második évaddal - de sajnos csak tavasszal. Nem lesz könnyű kivárni, de tessék elhinni, megéri, mert aki az első…..