Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f[r]iend

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivel mással kezdhetnénk a sort, mint Brian Jones-szal, a Rolling Stones első gitárosával? 1969-ben találták meg a medencéjébe fulladva, a vizsgálatok szerint az évek óta tartó folyamatos bulizástól legyengült szervezete és az emiatt kialakult, egyre súlyosbodó asztmája volt a…..
f[r]iend 2009.12.10 23:26:29
hú, késő van már az idegrohamhoz.. :DDDDD
először is megragadnám az alkalmat hogy én is megemlítsem Cliff Burtont, meg tulajdonképpen az általatok felsoroltak közül akárkit mondhatnék, R.I.P., és gondolkozzunk hogy vajon miért ilyen gonosz a világ. :D
probléma námbör tú..
úgy 10 perccel ezelőtt végigolvastam a matulás cikket, ami olyan mértékben kibillentett amúgy 99%ban töretlen lelki nyugalmamból, hogy..ihaj. :D bizony, olyannyira, hogy legszívesebben maunikasóba illő szókapcsolatokkal illetni a fent említett bejegyzés nagyrabecsült [...visszaszív...] szerzőjét, ugyanis ilyen mértékű orbitális, frenetikus, bődületes meg még ki tudja milyen mérhetetlen ÖKÖRSÉGET persze szoktam látni, de ezt személyes sértésnek veszem.
ugyanis ezen arrogáns és fennsőbséges stílusban íródott remekműből egész egyszerűen SÜT a műveletlenség, a tudatlanság, a nemtörődömség és a hiszékenység. talán nem az élet minden területén, erről igazán nem tudok nyilatkozni, de azt hiszem számomra és néhány hasonló érdeklődésű [elfajzott szektás állat?!..köszönjük..]egyén számára módfelett szembetűnő, hogy a cikk írója a legteljesebb mértékben nélkülöz mindenféle hozzáértést mind a black, death, illetve doom metallal kapcsolatban, ennek ellenére talán nem túl pozitív csengésű neveik miatt, szakértő módjára emlegeti ezeket.
mióta 'beszippantott ez a visszataszító szubkultúra' [értsd: metalt hallgatok..]próbálom megértetni a környezetem erre alkalmas tagjaival, hogy sem a zenei stílus, sem annak képviselői nem 'BELEZŐSEK' [a kifejezést nem én találtam ki, nekem mondták ezzel kapcsolatban..] és hogy a szcéna, szcénák komolyabban vehető képviselői inkább elgondolkoztatni kívánják a társadalom erre fogékony tagjait [persze ezzel nem azt mondom hogy csak a metálosok értelmesek, vagy hogy közülük mindenki az, persze más zene is lehet elgondolkodtató, ÉS ez is lehet az.]
na, a Burzum-szövegek pont ilyenek. tudom hogy sokaknak hihetetlennek tűnik, hogy a black metal nem csak az ilyen-olyan arcfestésről és buzogánylóbálásról szól, megismeri meg nincs kedvük. ez önmagában nem lenne baj, de akkor ne alkossunk véleményt.
aztán, Varg Vikernes.. :D róla meg aztán VÉGKÉPP nem kéne nyilatkozni, ha az ember történetesen egy ánuszrózsa lehullott tövise [értem ezt az ominózus cikk írójára], mert a kijelentések nagy része valószínűleg teljes mértékben inkorrekt lesz.
úgyis mint Vikernes 'szabályos árja náci lett'. van egy honlapja, ahol szépen leírja, hogy ez biza tévedés, és rohadtul nem lett, erre nem tudok mást mondani.. :D
a pogányságot pedig nem definiálnám elborult ideológiának, és itt most érzem, hogy nem kéne [..] vallási vitát kezdeményeznem, és nem is fogok, annyit mondok csak, hogy ateista vagyok, de véleményem szerint mindenkinek joga van a saját vallását gyakorolni, ahogy azt ő szeretné [még a szcientológusoknak is :D őket legfeljebb megmosolyogjuk..]és a templomégetés, nos.. hát igen. az egy 'egyéb' kategóriájú probléma.. jobb ha erről is inkább befogom, csak megemlítem a boszorkányégetés-inkvizíció-s a többit, ami ugyan régen volt, de nem eléggé.
a gyilkosság valóban nem volt a szó szoros értelmében vett önvédelem, de euronymus támadt először, és valóban tett kijelentéseket arra vonatkozóan, hogy Vikernes életére kíván törni [hm, valahogy úgy érzem nem így mondta.. :D]
és végül a Dead-ügy..sajnálom, hogy öngyilkos lett. az egyik oka mellesleg a közte és euronymus között kialakult konfliktus volt, az meg, hogy az az állat képes volt a halott [és szétlőtt fejű..]Dead képét ALBUMBORÍTÓNAK használni, egész egyszerűen undorító és beteg. ebből is látszik hogy euronymusért rohadtul nem kár [emberileg legalábbis a legkisebb mértékben sem].
mellesleg mint említettem, Vikernesnek van honlapja, az információk nagy részét onnan merítettem, így persze felmerülhet, hogy a pártatlanság hiányában nem helytállóak. azonban hajlok arra, hogy bizonyos kérdésekben az ő véleményét vegyem figyelembe a média által közvetített mocsok helyett, mert egész egyszerűen őt megbízhatóbbnak tartom, mint a mai médiát [szóismétlés!].
nem hinném hogy ezt valaki mind végigolvasta.. ha mégis, akkor hálával tartozom neki és remélem legalább egy kicsit elgondolkoztatják az olvasottak, még ha egy arctalan internethuszár szavai is. csak azért írtam le, mert tényleg idegesített ez az információk nélküli állásfoglalás, főleg mert itt subbán [általában]színvonalas posztokat, és a különösen színvonalas hozzászólásokat [napiszarhoz képest, igen, így leírom..] úgyhogy ki kellett, ki mertem írni magamból :D bocs a hosszú spamért meg az esetleges hibákért.
jó éjszakát, a mainál szebb napokat..