Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seregay

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősi szittya jelképünk, a Paradicsommadár első magyarországi szobrát avattuk ezen a hétvégén Pusztaszentmeleg-alsón. A monda szerint Emese anyánkat álmában megtermékenyítő paradicsommadár méltatlanul elfeledett jelképeink egyike. A Melegek Nyilai célkitűzése, hogy a globalista,…..
seregay 2009.08.13 22:09:19
Az ősmagyarok és a homoszexualitás kapcsolatáról egy új tényfeltáró blog: seregay.blog.hu/
A homoszexuális ősmagyarság évezredei - amit a történészek eddig elrejtettek előlünk!...
Először egy közismert vicc:- Hogy kezdődik a melegek Bibliája?- Ádám és Béla...Nos, ha nem is Béla a másik szereplő, de mindenképpen férfi!Nézzük csak: A héber Bibliában eredetileg Éva neve Hava.A v és a b ún. bilabiális hangok, tehát beszédben könnyen cserélődnek (lsd.…..
BI-blia: neve arra utal, hogy a benne foglaltak annak isteni kinyilatkoztatásai, hogy a világ eredendően biszexuális. A zsidóság számára a Biblia (héberül T'nakh) legfontosabb része Mózes 5 könyve, a Tóra. Maga a Tóra szó eredeti formájában torah, ahol a szóvégi h hangot nem…..
A legősibb meleg magyar szimbólum eredetileg a seregély volt. Nézzük, hogyan ír róla egyik legkiválóbb tudós elménk, Herman Ottó! "Nagyon eleven, mondhatni víg madár, mely folytonosan izeg-mozog, keresgél és csacsog. Nagyon szereti a társas életet s a mi…..
Talán nem véletlen, hogy a világszerte használt homoszexuális elnevezés is éppen egy magyar származású férfinak, Kertbeny Károlynak (1824-1882) köszönheti létrejöttét. Ebből is látszik, hogy népünknek kitüntetett szerepe van a világ jelenségeinek egyéni definiálásában, s…..