Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KormyZ

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap "a" reptéren jártam, és ennek kapcsán rácsodálkoztam, hogy a szabadtéri repülőmúzeum, a.k.a. skanzen költöztetése milyen előrehaladott állapotban van: Persze olvastam arról, hogy új mólót kap a 2B terminál, szálloda épül, a parkolók bővítése miatt pedig költözniük kell a régi gépeknek, de…..
A BKK Futárról (FUTÁR = Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer) már hónapok óta keringenek hírek: azt ígérik, ez lesz "az évtized egyik legjelentősebb tömegközlekedési fejlesztése Budapesten". Kiindulva az előző évtized "fejlesztésdömpingjéből", azért ez még…..
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
breeblog 2009.11.29 11:39:00
Közlemény:November 30-án, hétfőn visszaköltözöm Hajdúszoboszlóra néhány napra. Valószínűleg december 4-én, pénteken pedig véglegesen (vagyis hosszabb időre) Dublinba költözöm...