Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beno922

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Ha azt mondom, hogy van egy játék az igen népszerű - és hál'Istennek színvonalas filmes adaptációkat kapó - Marvel képregények szereplőivel, akkor lehet, hogy sokak szeme felcsillan. Ha azt mondom, hogy ez egy Facebook-os játék, akkor ez a felcsillanás szerintem igen hamar…..
Hamarosan pár napot Egerben töltünk és egri lakosok (vagy tapasztalt turisták) tanácsát kérném, hogy van-e valami spéci bennfentes dolog, amit meg kéne látogatni, amiről elsőre nem tud egy látogató. Illetve klassz éttermeket is lehet ajánlani, ahol aztán újra lecsapnék hagymás…..
,,Kedves Gyerekek, Fiatalok, Felnőttek, Aggastyánok!Kedves Mindenki!Unjátok már, hogy céltalanul, igazi minőségi szórakozás nélkül telnek mindennapjaitok?Elegetek van abból, hogy szeretnétek tartalmasan kikapcsolódni, de nem tudjátok, hogyan tegyétek?Esetleg függői lettetek a…..
Beno922 2013.02.23 14:31:50
@H. Rose: Ugyan, semmiség! :)
Kedves Látogatók! A nevem H. Rose. 2012. okt. 25-én jelent meg első regényem Második esély címmel. A regény szépirodalmi besorolást kapott líra és dráma műfajjal, de én személy szerint csak romantikus thrillernek tekintem. Talán meglepőnek találjátok ennek a két stílusnak a…..
Kedves Látogatók! Köszöntelek bennteket írói blogomon! Könyveim népszerűsítésének céljából hoztam létre ezt az oldalt. Bízom benne, hogy többen elolvassátok majd és örömmel hozzászóltok! Ha bármi kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal, és küldjetek e-mailt az…..
 Először is remélem, nem sokan léptek ki a fejüket fogva az idióta cím hatására, de ha így is van, visszatérnek később :DA mai ital a beszédes címből kikövetkezthetően a Spar Budget energy drink lesz. A villámkritika ne legyen megtévesztő, egy normális írás lesz, csak…..
Na ki tudja, hogy ki ő?  ..
Beno922 2011.08.19 16:31:41
 Egy kis jóindulattal szóvicc csak az alábbi feladvány, de nem tudtam kihagyni...
Beno922 2011.07.22 23:12:37
@templom egere:
Akkor már inkább a -5, mert az egyből hat...
Beno922 2011.05.31 19:48:54
DjBodri Start! 2009.10.29 22:43:00
Üdvözöllek! Mindenek előtt jöjjön ez...később kiderül miért!   Minden adásom ezzel kezdem hát kezdjük ezt is ezzel! Illetve kezdjük egy kérdéssel: Miért írok blogot? Igazából én sem tudom. 16éves vagyok holnap, viszonylag fontos esemény egy ember életében hát akkor…..