Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisgyuresz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt már olyan hogy lelkes fiatalok videómegosztóra töltötték fel élményeiket. Legújabb önjelölt szupersztárjaink az Indavideót választották, és az M3-ast. Nem a BMW-t. No comment. Gratulálunk!..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
Közeli barátunk egy alkatrész-kereskedésben dolgozik, mely autóbontót is üzemeltet. Nincs könnyű dolga, az alábbi beszélgetést az imént küldte el nekem Az év hülye kérdése tárggyal:- Jó napot kívánok. XY autóhoz keresnék XY alkatrészt, csak bontott érdekel. - Sajnos nincs.…..
kisgyuresz 2009.11.10 11:35:58
@newname: hello én is bontóba nyomom de általában tudjuk mi fog jönni mert ha külföldről hozzák akkor ránk csörögnek hogy -van egy ilyen ennyiért kell?
és ha kell akkor kb egy hét mire ideér
de a bontok sok esetbe kapcsolatba vannak egymással és ezért nem egy hülye kérdés ha meg kérdezi a vásárló hogy mikor lessz
ergo:nem értem hogy miért volt hülye kérdés hogy mikor lessz
A Zugügyvéd nem foglal véleményt az alábbi ügyben, csak közzéteszi a másik fél álláspontját. Mindenesetre érdemes végignézni a kamerafelvételeket.Emberrablás? Vagy a hatóság – és a közvélemény – félrevezetése? Avagy miért törvénysértő szándékosan a…..
kisgyuresz 2009.10.24 03:12:21
@Camarillo Brillo: 2 képen is kátszik hogy egy ember áll az ajtó előtt..............
gyerekek ki eszi ezt meg???
Elképesztő gyűjtemény: az ábécé minden betűjéhez található gyártó itt, az Alfa Romeótól a Borgwardon, Cadillacen, DKW-n, Jaguaron, Mercedesen, Riley-n, Simcán át a Valiantig és a Volkswagenig. Mind rom. Morbid hangulat: a kaufdorfi autótemetőGyűjtők, rajongók, oldtimer…..
A megértés nagykövete mostanság néhányszor tiszteletét tette egy-egy levéllel itt a blogon és ennek megfelelően sokszor el lett küldve még a mostaninál is melegebb éghajlatokra, ennek ellenére még mindig nem adta fel és ismét jelentkezett, ezúttal a parkoló autót lezúzós és…..
kisgyuresz 2009.07.18 15:05:51
A motoros is idiota a teherautós is te meg oda parkolsz ahol összetörtek már egyszer.
Hogy is van ez????
Mongyuk lelépni tényleg szemét dolog.

@vég béla:
Nincs bonus-malus de a flotta bizti az emelkedik és a fönökök nem igazán szokták be nyelni.(veled fizetetik ki)
kisgyuresz 2009.07.19 07:41:44
@TirolSoldier:
2 Én ha tudom hogy ott állandó az áru szállitás és teherautok jönnek mennek akkor nem állok oda nem vagyok lusta 30méterrel odébbállni és kicsit gyalogolni. Ha valakinek van jogsija akkor csak fel tudja mérni hogy mennyire akadályoz egy kiállást vagy egy beállást. (ha szabályosan parkol ha nem)