Regisztráció Blogot indítok
Adatok
APM99.99

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jemenben az emberek számára a víz mára igen értékessé vált, értékesebbé, mint az olaj, hiszen előrejelzések szerint az Arab-félsziget déli részén fekvő állam lehet az első ország, ahol elfogy a víz – írja a The Times.   Mind a jemeni kormány, mind pedig…..
Mivel még nincs kedvem lefeküdni,ezért gondoltam irok egy picit,plusz ép a jol meg érdemelt sörömet iszom,most kérdezhetnétek 18 évesen hova sörözöm egyedül,de nem szoktam sokat inni mostanába kb 1hete itam meg az ucso söröm.De igazából anyira nem szeretem de a szokás…..
APM99.99 2009.09.29 21:38:25
Nah a komikat köszönöm,de valamit meg jegyeznék két komi kapcsán,egy igen nem irok helyesen és szarok rá,ha nem tetszik ne olvasd.És vehetném a fáradságot hogy helyesen irjak de erre is szarok.És az olyan embereket akik emiat el itélnek meg vetem,tehát tisztázuk nem mehetek egyetemre…..
Aki unta a focit meg az esküvőket, az kap japánokat - bár ÁSÉS barátaink már megemlékeztek róluk a maguk sajátságos stílusukban, hogy tartsák meg jó szokásukat. Köszönet jár tomcseenak (modoros becenév?), aki szerintem sokakhoz hasonlóan egy önismereti tréning keretében adta…..
APM99.99 2009.09.16 22:40:33
@Yuri Bathory: Egy haladó japánbuzinak tűnsz aki épp sznoboskodik avval hogy ismeri a koto-zenét és van fogalma a shintou-ról is, ezért már lenézi a newbie kamikázékat. Biztos vagyok hogy benne te is így kezted és a te helyedbe is ilyenek fognak majd lépni, úgyhogy barátkozz meg ezzel a gondolattal. Aki meg ilyen gyilkos indulatokkal reagál egy kitűzőre az meg jobb is ha elhúz a japókhoz.
Nos, napokig vártam, de semmi. Se megható Index-cikk, se figyelemfelkeltő tévétudósítás, semmi. Mintha meg sem történt volna, hogy 2009.augusztus 24-én példátlan, borzasztó dolog esett meg az országban. Olyasmi, aminek nem szabadna megtörténnie sehol: egy becsületesen dolgozó…..
Twitter, Blogspot, Youtube, Tumblr, no meg persze Blog.hu, Indafotó és -video huszárok, harcra fel! Itt a nagy lehetőség: egy hét ingyen és bérmentve Thaiföldön, a feladat mindössze annyi, hogy teljes erővel blogolni kell, kép, szöveg, videó, minden ami belefér, a legvégén pedig…..
Ma lép életbe a nyári nagy vitát kiváltó "terézvárosi csendrendelet". Este 10 és reggel 6 óra között nem tarthatnak nyitva a kerületi szórakozóhelyek, így valószínűleg háromnegyed 10-kor kidobnak minden vendéget, akik szépen átsétálnak mondjuk a Király utca másik…..
APM99.99 2009.09.02 15:09:18
@laspalmas: Oké, ezt nem is gondoltam teljesen komolyan. Továbbá ott vannak a turisták is stb.
Ez folyik most a csapból is:A rendőrség elfogta a hat halálos áldozatot követelt, romák ellen elkövetett támadások gyanúsítottjait csütörtökön éjjel - értesült az MTI több, magát megnevezni nem kívánó forrásból.Csendben kérdezem, akkor eme megnyugtató hír hatására a…..
A múltkori bejegyzésem óta sok minden történt velem. Többek között nálunk is volt egy grillparti. És megvolt a szülinapom is. Hopp nem  elfelejteni 2010 július 31 23óra 15 perc Arizóna. Remélem még a lányok is emlékeznek rá. Most viszont fontosabb dolgokkal kellene…..
a minap érdekes dologra bukkantam a modblog-on. Egy igazán kreatív srác, akinek valószínűleg elszakadt a feltágított fülcimpája érdekes megoldással rukkolt elő: nem akart lemondani a fültágítójáról, így a fülcimpája megmaradt részeibe piercingeket helyezett, amikre egy…..
testmódosítás Corset piercing 2009.08.19 17:43:00
Hétfőig külföldön leszek és a blog nem fog frissülni. kommentekre sem fogok tudni válaszolni. nem lesz új bejegyzés sem. semmi sem lesz hétfőig. de lehet keddig sem. A corset, vagy fűző piercing egy igen látványos piercing, amit általában lányok csináltatnak főként átmeneti…..
Sejtettem en, hogy hiaba a profi kidolgozasu North Face turacipo, a spanyol hegyi utakon ugy fogja szoritani a labamat, mint a rettegett inkvizicios kinzoeszkoz, a spanyolcsizma. Hat innen a cimbeli kinos szovicc, ami amugy az Estellaban megismert…..
Nem, ezt a cikket nem a kurucon olvastam és nem is a Demokrata hasábjain. Nem, nem is én találtam ki. Nem, nem Morvai Krisztina nyilatkozta. Nem, nem is Bayer Zsolt. Ez a cikk a nol.hu-n jelent meg.  A kommenek kritikán aluliak, nem is érdemes őket elolvasni. Tulajdonképpen ez a…..
Sokáig agyaltam, hogy a itt az írás alatt található képekhez egyáltalán fűzzek-e bármi kommentárt, de végül úgy gondoltam, talán nem mindenki kezdi azzal, hogy rögtön a képet nézi és kap villámgyorsan sokkot, hanem lesznek, akik elolvassák az én pár gondolatomat is erről a…..
A Kraken Opus kiadó harminc kilogrammos, egymillió dolláros könyvet készül jövő tavasszal piacra dobni. A Wine Opus című 100 példányban készülő extrém kiadvány a világ 100 vezető borászatát ismerteti, és a melléklet 6-6 palack bor lesz mind a 100 borászattól. Állítólag…..