Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Act!*11

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
izraeli túra Csütörtök part 2 2011.01.20 18:46:00
 Na miután végre találtam a szálláson internetet, - a lépcsőfordulóban a sarokban,arccal a falnak és ha megmozdulok megszakad - így villámgyorsan leírom a napom,és kaptok pár képet. Reggel felkeltünk,villámgyorsan amit már lehetett összepakoltuk,reggeliztünk,felhúztuk…..
izraeli túra Reptér 2011.01.16 13:32:00
Helyi idő szerint 3/4 2-kor szálltunk le!Sikeresen végigaludtam az utat!A leszállás előtti pár perctől voltam ébren!:)Hát az egyhelyben ülés fárasztó, kezdem megérteni azokat,akik iskolába járnak. A levegőből nagyon szép Tel Aviv. Kicsit borús az idő,de még így is melegem van…..
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..
Act!*11 2009.10.07 18:21:08
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: te akkora péló vagy hogy verni kéne. Igen is borzalmas hogy ilyen megeshet, a Viasat a kézilabdával csinálta ezt, pontosabban ott 30perc csúszás lévén hogy egy BKV ellenőrökről szóló műsor fontosabb volt. Szánalmas ami itt megy. Ennek ellenére szép volt fiúk. Csak így Tovább:)