Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kallerboy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Kérdi olvasónk. Persze ne általánosítsunk, tudjuk nagyon jól, hogy a többség rendesen, tisztességesen dolgozik, de lássuk be, vannak akik zsebre dolgoznak, és lopnak. A cégtől, az utasoktól, mindenkitől. Olvasónk két ilyen kalauzzal is találkozott: Kedves MÁV-figyelő!…..
kallerboy 2009.08.23 20:02:09
@GeriRoli: de ők legalább elválalták ennyiért mert ha ők se akkor most nem tudnál vonatozni ha senki nem vállalja el.El kéne olvasnod azt a cikkett is ahol a vezetőség elherdált 10db hálókocsit.Ezt itt megteheted meg akit érdekel és ezek után törjön pálcát a kalauzok felett. www.hirszerzo.hu/cikk.piszkos_ugy_a_mav-nal_-_furcsa_dolgok_tortennek_a_szazmillios_halokocsikkal.112125.html
Olvasónk azt nem érti, hogy ha egy vonat baleset miatt késik, akkor miért nem azt mondják be a hangosba, hogy bizonytalan ideig késik, miért kell „halmozni” a késést? A Lehár EuroCity (ami az utasok szerint egyébként is késik) először 30, majd 50, 125, 150 végül 160…..
kallerboy 2009.08.03 14:38:40
@Jim Raynor:
Mi tavaly decemberbe Budaörsön a Kálmán Imre euronigth-el találkoztunk egy személygépkocsival.Annak rendje módja szerint ki jött mindenki helyszinelni akinek kellett megkérdeztem kb mennyi időbe tellik mivel magunk alá gyürtük az autót.Nem tudták megmomdani ezért végig mentem a vonaton és elmondtam hogy bizonytalan idő mulva folytatjuk utunkat.Na azt a felháborodást és szitok áradatot amit én ott kaptam nem kívánom senkinek.Felháborodtak hogy nem tudok pontos késést mondani.Végül is 4.5 óra késéssel indultunk tovább.
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
kallerboy 2009.07.18 08:39:19
Ez mind szép és jó amiket ide irtok.Nem állíttom azt hogy a kallerok egy ártatlan bárányok de amiket leírt ez a joghallgató annak a fele sem igaz.
Elösszőr is a kalauz nem húz vészféket a nyíltvonalon mert ugye a mozdonyon van egy fekete doboz ami mindent regisztrál,tehát ennek utánna lehet járni.A másik ha tényleg nem állt ellen a kedves utas akkor nem viszik el bilincsbe.Egyébként a legtöbb vissza élést a vonaton pont a főiskolások csinálják,mert ugye a jogaikkal tisztába vannak de a kötelességükkel már nem annyira.Az utalványról csak annyit van rajta egy jel ami dörzsölés hatására eltünik majd egy idő után vissza jön.Ha ezt valaki nem ismeri mindjárt lebukik ha hamis utalvánnyal utazi.A közalkalmazotti utalványt sem érdemes hamísítani mert azon is eredeti béllyegzönek és aláírásnak kell lennie.
És végül a köcsög kalauz megnevezésre csak annyit körbe kéne nézni a saját utastársaitok közzött és egy kis utazási kultúrát kéne gyakorolni.Tudom hogy mi közöttünk is vannak bunkók,de ezt a 20 év vasúti gyakorlat mondatja velem hogy az utasok közzöt még több van.A sztrájkról csak annyit mikor május 8-án megálltunk az nem csak a vasútasokért volt hanem a magyar államporgárokért/táppénz csökkentés,gyes gyed 2 évre való csökkentés/,Ezt nagyon hamar elfelejtettétek.Ha viszont az állam bácsi megvonja a 40 millíárdos kompenzácíót/ami nem államitámogatás/na akkor lehet majd köpködni,mert ez a pénz az amit az államnak az általa adott kedvezményeket egészíti ki teljesárú menetjegyre,ha viszon ezt nem teszi meg akkor ugrott a diák,nyugdíjjas,vakok és gyengénlátók súlyos fogyatékkal élők és egyébb az állam által adott kedvezményeknek.
Üdvőzlettel egy kalauz!
kallerboy 2009.07.19 11:22:03
@Kopi3.14: Ezt csak ő állítja bebizonyítva nincs.