Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fabokbea

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello Mindenkik! Költözöm!!!! Csupän praktikussägi okokbol. Mert itt egyszerüen nem tudom hasznälni a kep feltölteses funkciot, többek között ezert nem töltök kepeket. Annyira maceräs nekem. A bloggeren pedig pikk-pakk :o) Igy mär fent is vannak az elmaradt karis kepek…..
Azt nem tudom, miért lett néma, de itten rötyikézik telepocival:o)..
fabokbea 2009.12.08 20:41:34
...szoval... igyekszem nettositani a törtenteket, mert sok(k)...Ott kezdödött, hogy anyukäm elment. Aztän magunkra maradtunk Bendevel. Amivel nem is lett volna gond. En gyorsan kicsit kitakaritottam, mostam. Anya megfözött elöre vasärnapig (akkor jött vissza - kedden ment) :o) Aztän akkor…..
Na nem a Lajosom.Hanem a hordozó kendöm! :o)))))) Olyan szeeeep es olyan joooo :o)))) Es ugy elvezi Bende!!!!! :o)))) Alszik, mint egy kisangyalka benne :o))))Anya mindjärt lefenykepez minket es akkor rakok fel kepeket is :o))))..
Üldögelek szep okosan a gep elött, mokulälok erre-arra, szep csendesen fingadozom...Legnagyobb meglepetesemre pär perc mulva a következö mondat hagyja el a szämat: " Anya! Azt hiszem beszartam..." - es tenyleg... s mivel ugyi meg betetet hordok, ezert ha nem is hätközepig, de a…..
Minden rendben velünk :o) Ha Bende alszik éjjel , holnap jövök és jelentkezek!..
fabokbea 2009.11.06 20:40:53
... avagy palacsintäval töltött cici.Megigertem az en kis Mackomnak, hogy kap palacsintät, mert az en anyukäm azt süt. Ugyhogy tegnap este mär palacsintäval töltött cici volt a menü. Annäl is inkäbb, mert annyi tejem van, mint a nyü. Szoptatok es utäna rögtön fejek, mert különben…..
Írni fogok megígérem, de most annyira K.O vagyok, mint még soha. Nem is értem miért. Reélem ez normális.Szerencsére itt van anyukám és tényleg az ég világon semmit nem kell csinálnom Bendézésen kívül. Főz, mos, takarít, szóval :o))))))))))))))))) Nem is tudom mi lenne velem, ha…..
Most hirtelen csak nagyon röviden. Ma délben kidobtak minket a kórházból. Mindhárman jól vagyunk. Megszültem Bendét, es másfél perce az első kakit :o) Nem is tudom melyik volt nehezebb ;o) - na jó ez szar poén volt belátom :o)Bende egy angyal! Eszik és alszik. Remélem nem romlik el.…..
Most beszéltem Vele, jól van, szerelmes :) Nyugodt kiegyensúlyozott baba, ügyesen megy a szopi is. Cicimájsztró :) Rékát villámszülő nőnek nevezték el a szülésznők, mert 2 óra alatt kint volt Bende.Amennyit tudok: 2kor jött egy idősebb szülésznő aki hápogott, h milyen rosszul…..
Előbb hívott Réka, kb fél órája megvan Bende baba! Sima szülés volt, mármint jó helyen jött ki :) csak hosszú volt. Réka szerelmes, csodaszép azt üzeni! Adatokat nem tud, mert Robert elvitte, de minden a lehető legnagyobb rendben van :D Gratulálunk, Isten hozott Bende! :)..
most hívott Réka, még mindíg tele a szülőszoba, jól vannak, talán egy kicsit fáradt volt a hangja. Megvizsgálták már, sajnos még teljesen zárt, (meg is kérdezte a dokitól, h ha zárt akkor h jön ki a víz... jellemző Rékára :) ) és ha reggelig nem lesz semmi, akkor a doki…..
Haho, gyors bejegyzes! Ejszaka annyira rendezödtek a fäjäsok, hogy oränkent keltem egy nagyobbra. Reggel 8:18-kor volt az elsö, ami tenyleg fäjt is. Azota olyan feloräs es 20 perces periodusokban jönnek. Nem mulnak.Remelem ez nem fog napokig tartani, mert azert jajj...hogy is fogalmazott…..
Ma estere dvd este lett megbeszelve keresztapuval, de ...hm...hm... Meglätjuk lesz e belöle valami...Jöttünk, mentünk en meg elkezdtem kemenyedni, mint a barom .... most kicsit lefekszem, mert szedülök nagyon, meglätjuk a nyugi hatäsära elmulnak e vagy maradnak... :o)))))Nem…..
Cezärimädo receptje utän :o)Remelem fini lesz. Ugyan nyilvän ha en sütök, miert is menne olyan normälisan????Egyreszt nincs kenyersütö gepem, amibe ki tudnäm keleszteni, ahogy a recept irja, igy csak amolyan halando modjära kelesztek. Itten Nemetorszägban az egy före juto elesztö…..
Csalodäst kell okozzak, mivel ma ejjel jobban tudtam aludni, mint elözö ejjel, ezert eddig ezt tettem :o) Beo sms-e ebresztett :o)Edesek vagytok, hogy ennyire izgultok. Itt meg lesz valami. Ugyanis fäjäsok vannak, csak nekem meg mindig baromi rendszertelenek. Hol fäj, hol csak kemenyedik, hol…..
Rendszertelenül, de ha fäj, akkor nagyon... Konkretan akkor hänynom kell. Räadäsul alapbol szarul vagyok egesz nap. Ha fäj, ugy erzem, hogy derekbol szakadok...Nykdugot elhagytam, csak nem vettem eszre... :o) De jo lenne, ha a szüles sem tünne fel...22:01En eddig kädban tespedtem. Nem…..