Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thromidor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
Thromidor 2009.07.29 11:45:50
@Macskanátha: "Ezért kell keresztény szellemiségű iskolába járatni őket, megtanítani a Hit és az Erkölcs tiszteletére, és otthon is ebben a szellemiségben, kemény kézzel nevelni őket, hogy Ember legyen belőlük, ne valami undorító HIV-terjesztő genetikai hulladék!"
Láttál már közelebbről keresztény iskolát? Én láttam, azt is, hogy az átlagos szülők milyenek ott. Jobbik? Persze, majd megnevelik a gyerekeket hogy utáljanak mindenkit magukon kívül. Kik terjesztik a HIV vírust? Ennek nézz utána! Amúgy magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek ebben?
Thromidor 2009.07.29 12:15:54
@Macskanátha: "vezessük be újra a kötelező keresztény hitoktatást az iskolákban"
A vallásszabadság betiltása az első lépés a népsanyargató, elnyomó diktatúra felé. Az alkotmányra meg magasról szartok, mi? Szívesen látnálak egy olyan országban, ahol valami számodra nem szimpatikus vallás a kötelező.