Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Grey Spencer

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
Dr Grey Spencer 2012.05.25 11:22:58
A legszánalmasabb 3 személy a végére a 'Király', Kristóf és Pít lettek...

Ádám:Az első szériában az ilyen Roli-féle tiszta jellemeket kicsinálták, feláldozhatónak bélyegezték, lehülyézték volna 2perc alatt.Itt meg beáll mögé...
Mátét kutyázta végig, látszott, h milyen unszimpatikus neki, pedig hozzá hasonlóan irányította a játékot.
Ádám játékstílusához Máté-Pít ilett ebből a szériából, Roliéval köszönöviszonyban sem volt...

Kristóf: Ő, mint erkölcscsősz...LOL
Az a duma, amivel beállt Roli mögé, h Ő képvisel értékeket, a Kristóf szájából, több, mint vicces volt.
Tavaly sem érdemelte volna meg a pénzt, mert a hűségpróbát Ő bukta el, ha van egy kis eszük a szerkesztőknek Aliznak adták volna a pénzt és Kristófot semmizik ki....
És még el is hiszi magáról, h valamit képvisel.

Pít:Ő volt a 3. aki elhitte magáról, h Rolihoz bármi köze van, pedig Ő állt tőle a legtávolabb.Képes volt azzal az Anikóval szövetkezni, aki a legnagyobb elllensége volt a játék nagyrészében, csakhogy ne Máté nyerjen.Hányszor próbálta a háttérből irányítani a ceremóniákat is kitenni embereket, csak sose jött neki össze.
Amikor meg Máténak összejött, úgy állította be, mint az ördög művét...
Tipikus identitászavaros, rosszindulatú, lúzer, aki elhiszi, h milyen okos, a háta mögött, meg mindenki rajta röhög.
Képes volt ilyen dumával Roli mögé állni, h azt képviseli, amit Ő...
Emberek, hogy tudnak ennyire a maguk által kitalált világban bolyongani.
„Menj előre 337km-t”- szólt a dzsípíeszes néni az előbb bársonyos hangján, így még pont 336 kilométerem van, hogy befejezzem ezt a blogbejegyzést. A hűséges olvasóink ebből rájöhettek, hogy épp Miami felé tartunk, hiszen innen ígértem a következő bejelentkezést:)…..
Üdv mindenkinek, aki drága idejét arra pazarolja, hogy a mi baromságainkat nyomon követi! Eleinte nem lelkesedtem túlontúl Gabi ötletétől, hogy blogot vezessünk erről a túráról, pláne miután a fél iwiwnek bereklámozta, de miután olvastam egy pár bejegyzését, kényszert…..
HEEEJJJJ!!! Először is üdv a blogon minden uj embernek, de legfőbbképpen üdvözlöm drága Édestestvéremet, aki szót emelt az aggódó család nevében... Megnyugtatásul közlöm a pénznek jó helye van, csak piára és nőkre fogom költeni! Whewhe csak vicceltem, még nem is buliztunk.…..
Dr Grey Spencer 2009.07.17 23:06:55