Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Johnson

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..
Rémálom blog Javaslatok? 2007.04.25 20:05:00
Na akkor Transzi mester javaslata szerint íme egy szekció, ahol javaslatokat lehet tenni. Nagyjából mindenki tisztában van az események alakulásával, a pillanatnyi helyzettel. Akkor most hogyan tovább? Mit gondoltok? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy már megvan a magam kis…..
Dr.Johnson 2007.05.02 17:47:48
Üdv!
(a Dr. megszólításom nem igazi doktort takar, ez csak egy nicknév)

Felháborított minden amit itt elolvastam.
Sajnos nem tudok ajánlani semmit, nincs blogom ahova kitehetném ezt a bolgot sem.

Csak azt tudom, hogy én mit tennék (tudom, hogy ez nem jó, de belőlem akkor is ezt hozta ki ez az egész).

Szóval ha az én szerelmemről lenne szó, akiért mindenre hajlandó vagyok, az biztos, hogy pár barátom segítségével kimennék koppenhágába, beszélni hívnám őt és egyszerűen megszöktetném onnan. Kocsiba be, reptérre ki, és csókolom. Nem hiszem, hogy különösebben eröltetni kéne, legalábbis egy rövid-hosszabb rábeszéléssel útban a reptérre úgyis lehetne hatni rá. Először nyilván Bp-re, utána pedig egy másik országba vinném, ahol lehetőleg ismerősök élnek. Tudom, ez már az emberrabláshoz tendál, de akkor is, ha kikerülne egy rövid időre a lány az agyturkászok hálójából, talán hamar rájönne, hogy ez volt az egyetlen járható út, hogy megtisztuljon. Hiszen jogilag nemsok esélyt látok, a lány pedig egészen egyszerűen TÖMEGES PSZIHÓZIS áldozata, aki azt hiszi magáról, hogy saját akarta lévén szeretne maradni. Elbújtatni a világ elől, minden pillanatát figyelni és idővel "le fog jönni a szerről".
Sajnálom, hogy ennél jobbat nem tudok, de én hajlandó lennék a törvénnyel is szembeszállni azért, hogy a rabszolgagyárban ragadt, "drogfüggő" szerelmemet megmentsem.

Zárszóként annyit, hogy a legőszintébben kívánok soksok erőt és szerencsét a harchoz Neked, Nektek, és őszintén bízom benne, hogy ennek a bolgnak egyszer azt fogom olvasni záró kommentjében, hogy valahol boldogan éltek együtt, szerelemben, békében, szcientológiamentesen, feledve ezeket a borzalmakat.

Üdvözlettel,

Dr.Johnson