Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwertz99

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vezetés közben gyakran elmélkedek a körülettem zajló forgalmi szituációkról. Visszatérő motívumok a fehérfurgonok, a taxisok, a női vezetők. És az elmebetegek, akik mások életére fittyet hányva cikáznak, száguldoznak. Pár hete egy ilyen jómadár teljesen kiverte nálam a…..
qwertz99 2010.03.08 19:20:25
@wwolf:
Én is azt mondtam, hogy nagyon ritkán fordul elő. Nem jellemző, nagyon nem jellemző, de szerencsétlen helyzetben előfordulhat. (Nem vagyok műszerész, de hidd el, nem mondanám.)
qwertz99 2010.03.08 19:25:13
@wwolf:
Attól félek, hogy megcsinálják a pályát 160-ra, majd a karbantartás hiánya miatt tele lesz lassújelekkel, és semmivel nem lesz gyorsabb az eljutás A-ból B-be, mintha stabilan tudná a 120-at/140-et a vonat :-(
Amíg tele vannak az átmenők 10-es lassújelekkel, hónapokig kell várni egy váltóalkatrészre, addig nincs miről beszélni. (Főleg 160-nál gyorsabb közlekedésről.) Sajnos.
qwertz99 2010.03.08 19:47:37
@wwolf:
Minden szavaddal egyetértek: a múlt csütörtöki Kassza című műsorban is beszéltek mindenféle közlekedéspolitikai koncepciókról, meg irányokról, de szerintem felesleges: amíg a legalapvetőbb dolgokat nem tesszük helyre (az emberek nagy többségéne fejében is!), szerintem felesleges mindenféle nagysebességű közlekedésről, meg külön szintű közúti-vasúti keresztezésekről beszélni.
Egyébként tetszik a managered hozzáállása.
Most már befejezem, mert ez nagyon off, kiteszik a szűrömet:-)
Amíg Érden meg nem épült az aluljáró a gyalogosokat és az autósokat sűrűn fogadta a lenti képen látható látvány. A hiba nálunk is ezzel az „új típusú” (fehér-szürke, és műanyag kar) sorompóval volt, ami akkor is lezáródott, ha nem jött vonat, amikor pedig IC…..