Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NPC

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
NPC 2017.11.18 09:48:23
Ok, végigrágtam magam a kommenteken.
Gyertek postásnak! Innovatív, fejlődőképes cég, megértő vezetőséggel és folyékonyan haladó ügymenettel. Járatos voltam, tehát elvileg nem "biciklis" postás, hanem cégekhez; webshop-okhoz jártam a feladandó csomagjaikért. A fizetés nettó 112.000.- HUF és havi 200.- HUF jatt. Kényelmes munka volt; ritkán kellett 3-4 tonnát bevinni a hivatalba. Előtte csomagkézbesítő voltam és most is annak megyek vissza. Hiányzik az a pörgés; a stressz. Az, hogy a postást mindenhol koldusnak nézik és hát valójában az is... A csomagok mennyiségéről annyit elárulok, hogy reggelente mindig a napi teljesíthető mennyiségnek 110-140%-a érkezik; a posta túlórát nem szívesen fizet, ezért napi 20-30 csomagot ingyen kézbesítünk nektek. Igen, felviszem a hűtőt is a negyedikre és tudom, hogy ezzel az egy csomaggal eltöltök annyi időt, amennyiből tíz kis csomagot kiszórnék... Így aztán gyakran előfordul, hogy a Magyar Posta küld neked egy sms-t reggel, hogy nálam van a csomagod; mégsem kapod meg aznap. Esetleg másnap és harmadnap sem... Hetente belép egy új srác; nézzük, ahogy kifogy belőle a lelkierő a csomagok láttán és másnap már nem is jön.
Egy 1985-ben járó technológiai fejlettségű cégnek kell teljesítenie a XXI. századi megrendelő igényeit. A postai vezetők (tisztelet a kivételnek) úgy hülyék, ahogy vannak; cserébe a talpas postásokhoz képest a fizetések közt szakadék tátong. A munkaeszközök nagy része drágán vett szar; szerencsés esetben nem életveszélyes.
Tisztelek minden kollégát, akik erőn felül próbálják teljesíteni a munkájukat éhbérért. És leszarom azt, aki 229.995.- ért vesz egy lapostévét és visszakéri az 5.- forintját...
A pénztár melletti polcról való vásárlás olyan, mint a Győzike show. Mindenki tudja, hogy bő ultrás vízzel mossák az agyát, mégis bele-bele fut. Utána meg letagadja.A városi legendák korában nem csoda, ha már egy kisiskolás is tisztában van vele, hogy a kasszák melletti polcon…..
NPC 2011.04.01 15:44:10
@Vlagyik: Lábtörlőre teszek mintát. Tudom, hogy nem váltom meg vele a világot, de ebből élek... Talán feltűnt már, hogy pofátlan módon egyre több új minta kerül forgalomba és már nem csak a "HELLO" van; akár a megrendelő megkérdezése nélkül is.:) Azért bővítem a választékot, mert ebből kell élnem és hátha...
Kontár Komlókutató Black-Rose 2008.12.16 19:19:00
magyar barna baksör Vannak sörök, amikre azt mondjuk, érdekes. Vannak olyanok, amiknek kifejezetten meg is lepődünk a létén. Végül pedig vannak olyanok is, amikről ha mástól hallanánk, valószínűleg úgy néznénk rá, mintha éppen David Hasselhoff magyar köztársasági…..
Politikai Szótár Jobbik 2010.02.01 15:15:00
Amerikai Egyesült Államok – Nemezetek távoli olvasztótégelye, amelyet a háttérben mindig a Zsidók irányítanak. ÁVÓ – A Rendőrség, bármit is csinál. Buzi – Valamennyi homoszexuális, transzexuális, leszbikus, transznemű ember, aki mint tudjuk szőrős lábára…..
A mai képen egy elég érdekes lábtörlőt láthatunk. Angolul tudó látogatók rögtön feismerhetik az írást, mely attól függően, hogy hogy áll, "Gyere be"-t vagy "Menj el"-t jelent...
Úgy tudni, Al Capone maffiafőnökre annak idején nem tudtak rábizonyítani egyetlen gyilkosságot sem. Azonban egy idő után mégis sikerült a hétpróbás gazembert börtönbe csukatni, mégpedig adócsalás miatt. Megértem én, hogy a Kuruc.info szabadon gyalázhat, sértegethet,…..
NPC 2009.07.18 08:24:55
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam,hogy írjak -e avagy sem és ha írok,mit írok...
Magyarországon élő,0 % Áfá-s mikrovállalkozó vagyok.A vállalkozásom gyakorlatilag február tájékán csődbe ment és a járulékot sem tudom folyamatosan fizetni.Van egy 24 éves Transporterem,ami vagy megy vagy nem és a szüleimmel lakom egy 60 négyzetméteres vályogházban.Mivel 32 éves vagyok és a válság miatt még rosszabb a helyzet a vállalkozásom megerősödéséhez,ahhoz maradt meg minden esélyem,hogy akkor lesz saját házam,ha a szüleimtől megöröklöm.A vállalkozást teljesen egyedül csinálom és műhelybérlési lehetőség híján a sufniban dolgozom...
Ide olyanok írnak kommentet,akik 5 évnél fiatalabb autókkal rohangálnak és dühösen dudálgatnak rám,hogy "miért nem lehet már ezeket az elavult szarokat kivonni a forgalomból"...

Vállalkozásom fő profilja a lábtörlő-emblémázás volt és ezért gondoltam úgy,hogy mielőtt leadom a vállalkozást,olyat csinálok,ami fügét mutat azoknak,akik miatt az ország összes szőnyeg gyártója és forgalmazója a csőd szélén táncol.Mert a szőnyeg nem élelmiszer és aki szegény,az nem szőnyegre költ elsősorban...

Jelenlegi munkáim megrendelésre készülnek és olyan hihetetlen sokan jelentkeznek,hogy egyedül napi 16 órás munkával sem győzöm és pénz híján képtelen vagyok postára adni,mivel a postaköltséget meg kell előlegezni.Az eddigi megrendelések tizedét teljesítettem és a befolyt pénzből tudok majd többet postázni és alapanyagot vásárolni.

Köszönöm minden pozitív hozzászólónak,aki véleményével támogat és köszönök minden negatív hozzászólást,mivel abban nyújtanak támpontot,hogy mit csinálok jól és mit nem.

Üdvözlettel: Kása Attila
www.flockolas.com
NPC 2009.07.18 12:44:52
Érdekes fórum ez...Fentebb belinkeltem a weblapom és megírtam,hogy én gyártom a lábtörlőket,de itt az egymásra acsarkodó két oldal képviselői le sem sz@rják.Most akkor kiben is van a hiba?Bennem,hogy ilyet csinálok vagy azokban,akik egymásra acsarkodnak és rendelik a termékeim?

Ja igen! Adok nyugtát és ha valaki előre tájékoztat,akkor számlát is.

www.flockolas.com
NPC 2009.07.19 12:24:18
@Tom Bobb: Köszönöm mindenki erkölcsi támogatását!
Szeretném kifejezni viszont azt,hogy nem harcolni szeretnék,mert nem vagyok forradalmár.Nem meghalni szeretnék a megélhetésemért,hanem meg akarok élni valamiből.:) Ezzel a technológiával nem csak ilyesmit lehet készíteni,hanem többek közt ékszeresdobozokat vagy szemüvegtok belsejét is.
De a kutyának nem kell...
Személy szerint nekem nem tetszik a flokkolt lábtörlő,még akkor sem,ha "Welcome!" van rajta,mert giccsesnek tartom.
Ugyanakkor ha valaki széttaposott meztelencsigákat szeretne látni a lábtörlőjén,én megcsinálom azt,hiszen ebből tudok megélni.