Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lótuszevő Lótuszevő

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Régóta érezzük, hogy alapvető zavar van a lakossági kapcsolatrendszerben az MSZP háza táján. Busszal utaztatott közönség előtt nyomja Ferenc a jakobinus lendületű köztársasági haknit, amit teljes reflektálatlanság övez ugyan, de legalább a négy fal között…..
Lótuszevő Lótuszevő 2010.03.22 18:12:35
Elie Wiesel, az 1986-ban Nobel Béke-díjat kapott holokauszt-túlélő (amúgy máramarosszigeti születésű) amerikai író a napokban Budapesten járt. Látogatásának apropóját az adta, hogy a Chabad Lubavics ortodox mozgalom 20 éves magyarországi fennállását ünnepli és meghívták az…..
Minden év augusztusának közepétől bizonyos tévéműsorok kedvelt témájává lép elő, hogy a szeptemberi iskolakezdés hatalmas anyagi terhet ró a családokra. A műsorokban előszeretettel szólaltatnak meg ápiszban vásárló, gondterhelt arcú édesanyákat, akik hosszasan ecsetelik,…..
   Nyugtázzuk a kis lépés megtételét az A-Ha legjobb számával. Minor Earth Major Sky, az ezredfordulón forgatott misztikus klippel. (Köszönet Loxonnak)   [Reakciós kampányüzenet: csapataink harcban állnak a GoldenBlog frontján, támogasd őket szavazatoddal! (Az első…..
Lótuszevő Lótuszevő 2009.07.22 10:11:27
@Wahari: Jó reggelt, kedves férjem uram, már megint kómában volt két napig?

reakcio.blog.hu/2009/07/20/men_on_the_moon#comments
 Rakjuk el Magyar Bálint ütős mondatait az utókornak, a mai, "Ennek az SZDSZ-nek vége" című interjújából.  "Az SZDSZ volt az a párt, amely mindvégig követelte a titkosszolgálati iratok nyilvánosságra kerülését, miközben a bal- és jobboldal ezt együtt…..