Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peterina

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretek Zoli fiammal filozofálni. Egy-egy beszélgetés végén valamelyikünk - vagy mindkettőnk - mélyen elgondolkodik.A minap drága fiacskám egy csillagászati témájú tudományos filmre akadt. Volt ott minden, ami szem-szájnak ingere: világmindenség, fekete lyuk, naprendszer és még…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Szösszenetek Boldogságcsepp 2009.07.25 23:10:00
Elöljáróban Nézzünk magunkba és valljuk be őszintén; mindenkinek van valami "nünükéje". Sokszor nem értenek meg minket mások a viselt dolgaink miatt. És sokszor mi sem tudunk megérteni másokat olyankor, mikor  hatalmas lelkesedéssel számolnak be valamiről, ami…..
Szösszenetek Hogyan is kezdjem... 2009.07.17 19:07:00
Sokszor elhatároztam már, hogy naplót fogok írni, de valahogy mindig abbamaradt úgy a harmadik-negyedik napon. Rájöttem, mi lehetett a baj. Ha az ember a mindennapjairól szeretne lejegyezni valamit, nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden nap írni is kell. Én persze másképpen…..