Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Axeman

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. január 1-jén megszűnt a biztosítási elvű rokkantsági rendszer, és segélyezési alapú váltotta fel. A változás legfontosabb értelme, hogy ezen szabályok sokkal könnyebben módosíthatóak.Bár még kevesen érzékelték az új juttatás összegének csökkenését, azonban egyes…..
Axeman 2012.01.31 12:49:03
@Mesemondó Medve: Kedves medve. Ha egy idegi alapon rokkantosított egyént felidegesítesz, és esetleg jól hátba vág a csákánnyal akkor is fenntartod a véleményed? - Szerintem igen, mert csak a túlvilágon tudod módosítani. -
Egy ideig úgy volt, hogy Ennio Morricone fogja a Becstelen Brigantyk zenéjét szerezni. Aztán a Maestro lemondta a felkérést, mert Tarantino a Cannes-i filmfesztiválra mindenképpen el akart készülni a filmmel, Morricone pedig nem szereti, ha siettetik. Most, hogy csak pár pár nap van…..
A blogon még nem írtam filmekről, inkább ételekről, nyaralásokról, de Ádám készített elég postot mára, nem a hírektől veszem el a helyet, és kikívánkozik belőlem ez a kritika, szóval olvassátok türelemmel, vagy egyszerűen hagyjátok ki. Az apropót az adta, hogy múlt…..
Axeman 2010.03.15 22:57:09
@Flankerr:
A Vörös Vihar háromórás filmben is nagyon rövid lenne. Persze kérdés hogy mire helyeznénk a hangsúlyt Alekszejev vezérezredesre, az Izlandi "időjósra" vagy be is szeretnénk mutatni a modern háború poklát. Néhányan még a fontos szereplők közül: Szergetov miniszter, a fia, Amy Nakamura stb. Gigászi vállalkozózás lenne de egy szörnyen látványos filmet kapnánk eredményül.
De mi van egy másik regénnyel a Kreml Kardinálisa cíművel.