Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunterHawk

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Dr. Andrew Brown világhírű idegsebész, azonban munkája a családi élete rovására megy. Fiától: Ephram-től teljesen elhidegült, és feleségével sem olyan már a kapcsolta mint annak előtte. Egy végzetes estén azonban felesége egy autóbalesetben életét veszti, és ettől…..
 Tegye fel a kezét aki látta a Step Up2-őt? Sokan! És aki a Step Up1-et? Sokkal kevesebb!  Nos, néhányatok örömére online nézhető formában felrakom ide is! Jó szórakozást! ..
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
HunterHawk 2010.01.16 17:18:29
Zene for'evah! Mostanában sokat foglalkozok a zenével :) valahogy sokkal jobban élvezem mint eddig! Egyébként dobolok, énekelek és most dobolni tanulok. De egy kis zenei műveltséget is átadjak, tessék ezt meg hallgatni: Ez egyébként egy Metalica szám amit az Apocalyptica nevű…..
Helloka!:) Nos az előző bejegyzést köszönöm Nuthy koleginának:)Következő kis téma (amire majd írjon kedveském is egy bejegyzést) ilyen kis kérdésecskék megválaszolása lesz.Kezdem is egy ártatlanabbal:  Miért kék az ég?Az ég azért kék, mert nem más színű. Ha más…..
Egyértelműen Kétértelmű :) 2009.11.07 17:15:09
Naaaa  hát azt mondták írhatnék esetleg valamit. Megpróbálom majd a legértelmesebb formám hozni.Noshát én egy amolyan ismerős féléje vagyok, akár még a "barát" kifejezést is meg merném kockáztatni. Ma egy vad pillanatomban jutott eszembe, hogy akár még írhatnék…..
HunterHawk 2009.11.07 17:56:34
Üdvözlök mindenkit, avagy senkit ha nem olvassa senki :DEz picit ilyen magán jellegű blog lesz, vagy nem. Mert ugye kitudja mikor unom meg.Nah magamról: Okos vagyok, szép és népszerű. persze ez nem teljesen van így, de had legyen meg az a kis örömöm, hogy tükéletesnek állítom be…..
Tehetnél a videóid elejére introt, illetve legközelebb próbálj meg valamilyen vázlat alapján videót készíteni, hogy ne egy össze-vissza információhalmaz legyen. Továbbá a káromkodások és az anyus párbeszéd is ront a videón, úgyhogy legközelebb próbáld kiküldeni őt a…..