Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunscout

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredményeket itt követjük és kommenteljük: 23:36"A Bocskai úti általános iskolánál várakozó szavazók sorszámokat cserélgetnek, söröznek, és a kosárra dobálnak az általános iskola tornatermében. Ahangulat tehát nagyon családias, miközben néhányan tanácstalanul…..
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
Akik egy jó kemény kis neoliberális pártot szeretnének látni a parlamentben, azoknak minden reményét lerombolja, ha az MDF bejut.Kire szavazzanak a neoliberálisok? Ha ezt a kérdést feltesszük, fel kell tennünk azt is, hogy mi szolgálja a neoliberalizmus eszméjének ügyét…..
hunscout 2010.04.02 14:25:06
Mandiner blog Heló 2010.03.18 15:01:00
hunscout 2010.03.18 17:39:35
@Thomas Rattler: Ne legyél kishitű:) Több lesz az.
Index megint ultramocskos:
3 blogot kiemelten kezel a témával kapcsolatban.
A ballib tábor egyet kipipálhat a követelései közül. Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv…..
Amíg a Fidesz és az MSZP egymást túllicitálva verseng a nyugdíjasok kegyeiért, addig a kétségbeesetten kapálózó MDF valami egészen újjal lépett a porondra. Miniszterelnök-jelöltjük 71 oldalas kiskönyvet írt gyerekeknek gazdasági témában. A kiadvány százezer példányban…..
A fideszes, mszp-s, és szdsz-es jelöltek máig nem számoltak el a tételes kampányköltéseikkel, annak ellenére, hogy levélben kértük erre őket. A kérésnek egyedül az LMP jelöltje tett eleget. Egy néhány nappal ezelőtti részletes kimutatás alapján 347.650 forintot költött (a…..
Az eddigi forgatókönyvek a Jobbik biztos bejutásával számoltak ugyan, de arra épültek, hogy a kampányban már nem tudja jelentősen növelni a szavazóbázisát a radikális párt. Az EP-választási eredményük (14,77%) több tekintetben félrevezető lehet, hiszen a voksolás…..
hunscout 2009.11.08 14:30:35
@Rókakígyó: Te tudod. Nekem pedig az a véleményem, hogy nem ez lesz rájuk a jellemző, sok vezetőt ismerek. Persze az tény, hogy lesz ilyen eset..hatalom mindenkinek a fejébe száll.
Sajnos ezek ki fognak derülni, ha másban nem is, ebben nagyon jó az Mszp, hogy felderítse az ilyen ügyeket. Mindenki lop, csak az arány nem mindegy.