Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zl

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
  Olyat teszek, amiért Magyarországon akasztófa jár egy újságírónak – védelmembe veszem a francia autókat. Gondolom, ezzel rögvest sikerül is megnegyedelnem e cikk olvasóbázisát, hiszen a többség ezzel rögtön át is kattintott a kapcsolódó Belsőség-posztra.…..
zl 2009.11.25 12:33:28
Egyszer az mondtam egy ismerősömnek:
Ha már nem lesz mire költenem az életben, akkor veszek majd egy Citroen Kacsát. És tényleg!!!
Azt hiszem erről szólt a cikked.

A görcsölésre kitérnék még:
Igen, sokat görcsölünk autó témában. De azért ezen sokat csodálkozni sem lehet. Azok az országok amelyeket említettél nem csak autóvásárlás terén állnak máshogy mint a mi kis országunk. Majd ha nem lesz más gondunk akkor a vásárlási kultúránk is változik biztosan. Tény, hogy az általad említett extrém autók és újítások nem erre a piacra lettek tervezve.

De szükség van olyan dolgokra amik kilógnak a sorból.

"Én vagyok a hiba a számításban"- ha már Antoine de Saint-Exupéry lett emlegetve.

Lehet hogy én is korlátoltnak fogok tűnni a következők miatt:
De bármennyi pénzem lenne is, SOHA nem vennék és használnék itthon Bömöst (BMW) vagy ÓÓdit (Audi). Pedig biztosan nagyon jó autók. De sajnos nagyon le is járatták a nevüket itthon. Sose leszek bmw-s csávó...

Egyébként más helyeken megférnek egymás mellett a különféle autómárkák, vásárlási szokások, ízlések. De nem is látni cabrio Audit amint építési törmeléket vontatnak vele. Még jó hogy nem látja az a szerencsétlen, aki bele ölte a tudását és munkáját valahol Németországban... Biztos visszaadná a diplomáit bánatában.

Lehet szeretni a német autókat is, más dolgokért mint a franciákat, persze.
Volt egy öreg VW-m. Szerettem nagyon. De egy mókás Citroenre vágyok még az életben...(pl C Cactus)
-a különbség valahol itt lehet.

És ha az élmény és bosszankodás mérlege valahol kiegyenlítődik, netán az előző felé billen akkor megéri majd. Tény hogy borzasztó bosszantóak és drágák tudnak lenni a "franciás" hibák.

És még valami:
Lehet hogy igyekezni kell. ki tudja meddig lehet még merész autókat venni???
A Citroennek is voltak próbálkozásai kicsit visszafogottabb autók gyártására. Jó nagy bukta is lett. Mert eltűnt az plusz belőlük amit szeretni is lehetett, és marad a szr minőség.

De ezen már túl vannak állítólag.

Mindenki vegye amit szeret azt' legyen vele bódog !!!

Jó volt a cikk.
(Pedig szerintem az új VW Passat is szép)