Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thereza

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi EBEL-keret magyar játékosai közül Palkovics Krisztián és Fodor Szabolcs még nem hosszabbított, de ezen kívül is több érdekes információt tett közzé az Alba Volán 19 hivatalos honlapja. A lehetséges légiósokról és a még szóba jövő magyar érkezőkről tesznek…..
thereza 2009.07.17 18:41:33
@hokihari: Szerintem senki nem arra gondol, hogy azok a játékosok rosszak lettek voltak...pláne a Jani.De valóban befért volna és nem csak ő hanem mondjuk az ifi pontkirály is...Büszkék vagyunk a VB teljesitményre!!Itt arról van szó, hogy az edző nem a szezonbeli teljesitményekből indult ki hanem egész más szempontok!!! vezérelték.Mindenesetre örüljünk, hogy kivonta magát a honi jégkorongból.Ezzel tett a legtöbbet a magyar utánpótlásért...Viktornak, Janikának, Illésnek és mindenkinek aki külföldön játszik sok-sok sikert és kitartást kivánok.Figyelemmel kisérjük Őket ...üdv. 1 volándrukker
thereza 2009.07.17 18:44:55
@Rock me Amadeus: Hát igen, mindig kimarad valaki, sem Cortinától sem más edzőtől ezt nem szokás megkérdezni.Ha akarja megindokolja ha nem nem.Egyébként ismerem Viktor szüleit,tudom ,hogy tudomásul vették és nem kérdeztek, nem szóltak.