Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamtam

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Az előző post arról kívánt szólni, hogy Terada Jodzsiro, a mezőny 2. legidősebb tagja 1974-ben, vagyis a születésem előtt 3 évvel lett Japán túraautó bajnoka. Csak mivel a blogot jelenleg a mobiltelefonomról írom (és lehet!), nem mertem kifejteni, nehogy elvigye az egészet az…..
Subba A legsúlyosabb rendőrvicc 2007.06.07 16:04:00
Amikor hétfőn kiraktuk a Subbára Gémesi György élő adásban szaró kutyáját, meg voltunk győződve, hogy ezt már semmi nem überelheti. Sajnos nem számoltunk a magyar rendőrség vezetőivel, akiknek most sikerült minden róluk szóló viccet alulmúlniuk.A Hír TV zseniális…..
tamtam 2007.06.07 18:19:03
Újabb blogbejegyzésekkel jelentkeztek a magyar aktivisták a rostocki globalizációellenes tüntetésekről.A magyar Indymedia tudósítója, márkpisti egyebek között arról ír, hogy ennyi rendőrt még soha életében nem látott, ráadásul többfajta van belőlük "a…..