Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zafi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Zafi 2014.01.26 11:59:21
@Csikós Zsolt: Szia! Ha lehetne 1 kérésem a "esküm" fényképet elküldöd nekem? Háttérben jobbra a tiszti lakótömb, ott laktam és ha igaz még látom is magam!!Remélem jobb minőségben sikerül! Előre is köszönöm. Üdv.:Kiss Szilárd
szilar6dkukacgmailpontcom
Belsőség A magyar Formula-csapat 2011.01.05 15:00:00
Irgalmatlanul bánom és szégyellem, hogy a tavalyi év folyamán (rajtam kívülálló okok miatt) nem sikerült leszerveznem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem versenycsapatával egy videós riportot. Dávid, a csapatkapitány hozott képbe, szépen bele is ástam magam. Aztán…..
A dízel chiptuning iparággá fejlődött, de vajon mi lesz a vége, tüdőrák vagy szétrobbant motorblokk? Ha okosan csináljuk talán egyik sem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Zafi 2010.12.03 19:05:01
@huncsongor: Remélem eszt rendesen végig gondoltad!!/bár ha jól tudom egyre több a dízel pl:gphungary.hu/hirek/audi_r15_tdi vagy gphungary.hu/hirek/audi_r15_tdi vagy www.youtube.com/watch?v=hw4x3N3fsTA&feature=related és ez ügye a végletek mert a top gear is az/ neked biztos nem volt 1 jó dízeled!!
@nomac: Környezet védelem mi, leragadunk a szerencsétlen "csíppppeskályhákon" de amikor dobálod ki azt a rengeteg szórólapot, vagy világít a sok izzó, megy a számítógép, a baszót nagy tv....és még sorolhatnám, ez mind rengeteg energia, ami durva környezet szennyezéssel jár úgy, hogy maradjunk ennyiben!!!!
Zafi 2010.12.03 21:28:36
@nomac: Hát gondoltam, hogy neked nincs, csak a szüleidnek!Bár azért érdekes, hogy a "fejlett" országokban a hibrid hajtás dízel motorral "egyesítve" van!