Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VanessaHudgens

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
VanessaHudgens 2010.03.29 07:46:39
  „Figyelj és megtalálod a gyenge pontokat, ez hit, becsület, semmi fondorlat” Az új modern keletistenítő pogányok széles termékpalettájából ezúttal a FankaDeli fantázianevű hétdallamos művészre szeretnénk értő olvasóink figyelmét felhívni. Rövid…..
 Rakjuk el Magyar Bálint ütős mondatait az utókornak, a mai, "Ennek az SZDSZ-nek vége" című interjújából.  "Az SZDSZ volt az a párt, amely mindvégig követelte a titkosszolgálati iratok nyilvánosságra kerülését, miközben a bal- és jobboldal ezt együtt…..
VanessaHudgens 2009.07.22 11:18:02
@tölgy: Ebben szerintem sincs igaza. Minden álláspont védhető. Legfeljebb nem sikerül megvédenie annak, aki védi, vagy ha meg is védi, nem sikerül meggyőznie azzal másokat. Ez minden. De olyan, hogy „védhetetlen”, nincs.

Vagy ennyi erővel a kapitalizmus bármely formáját is nevezhetjük „védhetetlennek”.

@Arma Gedeonka:
A magázódás nálunk olcsó és szándékos modoroskodás. Ez az igazság. Többen és több felől támadják, de mi mulatságosnak találjuk, ez minden.

De mivel megér egy hosszabb, órítusú misét, majd írok róla a kontraszelektált Tea-Körben. Azért oda, mert az Magát úgyse fogja érdekelni. :>
   Nyugtázzuk a kis lépés megtételét az A-Ha legjobb számával. Minor Earth Major Sky, az ezredfordulón forgatott misztikus klippel. (Köszönet Loxonnak)   [Reakciós kampányüzenet: csapataink harcban állnak a GoldenBlog frontján, támogasd őket szavazatoddal! (Az első…..
VanessaHudgens 2009.07.21 12:40:07
@Grift: Az enyemhez passzol. A holdraszallas kis lepes volt egy embernek, nagy trauma az emberisegnek. Fel kell valahogy dolgozni. :)
VanessaHudgens 2009.07.21 13:06:14
VanessaHudgens 2009.07.22 10:30:47
@DexterMorgan78/Séfbácsi: All melled a freddymercury :)
 Sok furcsa dolog történt az SZDSZ háza táján az elmúlt napokban, de a legtöbb magyarázható pusztán hatalmi harcokkal, egy sebzett párt talán végső vergődésével. De a legfurcsább mind közül, hogy a két acsarkodó ellenfél, Kóka János frakcióvezető és Retkes Attila…..
VanessaHudgens 2009.07.17 08:09:55
@Szibarita: verhetjuk-e a felesegunkre? :)

szibi, a nyeu is mucsai. hungarofob-e vagy? felsz a magyar lanyoktol? csak a kulfoldi fiuk jonnek be?

@bbjnick: izzadsagszagu. na en nem hallgatok bartokot.