Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pappesz

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
pappesz 2012.10.11 12:52:24
@SpaceboyDesign:
igen, menj tovább és hallgasd csak még az akkordokat :D
pappesz 2012.10.11 12:54:42
www.youtube.com/watch?v=R6VK_VVsBFI
tessék, valamiért akkor is ott volt a nagyok között :)
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
A Duran Duran viszonylag trendivé vált az utóbbi években, de ez nem azt takarja, hogy ők mentek volna a zeitgeist után, hanem a zeneipar újrahasznosítási-láza jutott el afelé a szintipop-new wave-ig, amit ők csinálnak. Ebből persze Magyarországon semmi nem látszik, itt épp…..
A vasutas-kerékpáros két jó barát. Biztos nem volt mindig így, de most itt a válság, másrészt pr-szempontból is hasznos jóban lenni még a kisebb fogyasztói csoportokkal is. Áttörés jellegű változásról számolt be egy lelkes híradás: a négy évvel korábbihoz képest tavaly…..
Subba Albertirsa Bajnokcsapat!!! 2012.06.05 09:57:00
Kötelező meghallgatás! Irsa Irsa az Albertirsa bajnok Ha hiszed ha nem akkor is a legjobb Futnak futnak mint a fürge nyulak A focipályán ők a bajnok urak Passzolnak lábról lábra Az ellenfélnek ez nagyon fájhat Legjobbak voltak ebben a szezonban Megye kettőben mindenkit lenyomtak Irsa…..
pappesz 2012.06.06 12:30:46
@nemvállalom: ez vicc. és még annak is rossz! ennyi :) hajrá budai út :))))
Igaz, hogy már fél éve nyitva áll, de hivatalos megnyitója még nem volt a budapesti Hard Rock Cafénak. Az eseményre május 18-án kerül sor, ekkor fejeződik be az a jótékonysági árverés is, aminek keretében Ákos egyik hangszerét viheti haza az, aki a legtöbbet adja érte. A…..
pappesz 2012.05.15 15:44:16
Legutóbb akkor hallottunk az Ozone Mamáról, mikor a múlt héten megnyerték Az év hazai felfedezettjének járó Fonogram-díjat. Ennek örömére a rockzenekar nulla forintból, egy nap alatt összedobott egy klipet a tavaly megjelent lemezük Red Hot Lovin' dalához, amit a hajtás után…..
pappesz 2012.05.15 15:34:59
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Tehetséges és gyönyörű. Röviden és tömören így vélekednek a Youtube kommentekben Tóth Deniszáról, akinek előadásában egyebek között Quimby kultikus dalát, a Most múlik pontosan-t lehet meghallgatni. A most 17 éves, érettségire készülő lány a Youtube csatornáján…..
pappesz 2011.11.10 21:57:05
@nesze nektek két harmad...:
Tisztelt "Szakember" Tanár!

igazából szakmai szemmel lehet nem üti meg egy 17 éves lány hangképzetlen éneklése az elvárt átlagot amit hallunk tvben, rádióban stb. ennél a komoly dalnál. Ám olyan tapintatlan bunkónak lenni, hogy olyan feltételezéssel támasztja alá véleményét, ami teljesen szubjektív (az első rostán kihullana a színmű felvételin) igazán nagy "szakemberségre" és tapasztalatra vall.

A nézőt nem érdekli a légzéstechnika vagy az, hogy milyen és hány hangszínnel énekli el a KÉPZETT énekes a dalt, hanem az érdekli, hogy jó, vagy nem jó. PONT!

Ez a dal mint látja a kommentekből (a youtubeon a videó alatt is) elnyerte a nagyérdemű tetszését.

A szakértelmével és a hozzáértésével menjen a színműre felvételiztetni.

Szép napot
Pappesz.
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
pappesz 2010.12.21 13:13:55
@puffatag: :D:D:DD igen??? az ATV is gondolom ilyen meg az M1 meg M2 is :D az újságokról nem is beszélve, vagy a ZSINDEX van ez a commentcom fos oldal is már előtte virágzott gondolom.... ám miért is lennék féreg? :D
pappesz 2010.12.21 11:43:15
akik elküldik a fideszt a szarba azokon de nevetek:D mert hozhattak volna olyan törvényt is, hogy éjjel nappal csak baló györgy beszéljen kispál és a borz számai között, na jó néha válthatja Bethlen Gábor és Gyurcsány Rákosi nagyságát és tehetségét fényeznék minden percben, miközben Kálmán Olga elégíti ki őket orálisan, AKKOR IS SZAR SZEMÉT FIDESZ DE KÜLÖNÖSEN ORBÁN VIKTOR!!! egyszerűen ezt az alternatív liberális folyton ugatok mert megtehetem óvodás szintet jó lenne elfelejteni mert itt ha tetszik ha nem 4 évig konzervatív közeli érdekek lesznek nem pedig liberális érdekek...szóval ugatni alaptalanul = NEM MENŐ!

Csak egy példa:
"Ugyancsak a műsorkvótákkal kapcsolatos rendelkezés, hogy a rádióknak ezután legalább 35 százalékban magyar zenéket kell játszaniuk, és ezek negyede 5 évnél újabb felvétel kell, hogy legyen."
Jelenleg 25%nál van az arány a magyar dalokat illetően, 35% csak jót tesz a zenészeknek is meg nekünk is, mert gáz hogy Magyarországon eltelik úgy egy óra hogy esetleg csak egy magyar dal megy az is edda - kör című dala a Neon.... Szóval jó lesz ez a 35% az hogy ennek egy negyede 5 évnél újabb ez is jó törvény és úgy tudják mérni hogy a kiadó által rádióknak kiadott dalokba beleégetik, hogy mikor készült, a programmal amivel lejátsszák pedig lehet állítani, hogy hány % legyen magyar...szóval nem nehéz, de vinnyogjatok csak, mert a FIDESZ de KÜLÖNÖSEN ORBÁN VIKTOR nem hagy mindent úgy ahogy van.... akkor az lenne a baj hogy a FIDESZ de KÜLÖNÖSEN ORBÁN VIKTOR NEM CSINÁLT SEMMIT NÉGY ÉVIG ÉS ÚGY TETTEK MINTHA KORMÁNYOZNÁNAK ÉS HAZUDNAK REGGEL DÉLBEN MEG ESTE!!!!! húúú a történelem ismétlődik vagy nem????
pappesz 2010.12.21 12:09:19
@Kiszámoló: "Ha esetleg az utóbbi: ha a kizárólag fidesz alkotta hatóság dönti el, hogy mi nem tetszik neki és azt mindjárt be is tilthatja és/vagy anyagilag tönkreteheti a neki nem tetsző médiát egy nap alatt, mert saját magát felhatalmazta önkényesen erre, az diktatúra."

tán nem ez volt 8 évig??? :P
A Billboard Magazin a Boxcore által közölt adatok alapján közzétette 2010 legnagyobb bevételt hozó koncertturnéit, a 2009 november 28. és 2010. november 20. között eltelt időszakot figyelembe véve.Az AC/DC produkálta átlagban a legjobb teljesítményt, hiszen 28 koncerten 122.600.000…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..