Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nandor44

28 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KIK IS VAGYUNK, ÉS KIK ÉRTÉKELNEK (ÉS HOGYAN?)    Mi az igazság ?????????    ... a cenzúrások már megint dolgoznak "... a Római hódítók korában is jóformán üres volt a Kárpát medence és korábbi telepeseknek nyoma sem volt. Ezer évvel később is…..
Nandor44 2012.09.18 15:06:34
@kékhetes: Érveiddel szemben tehetetlen vagyok!

Másrészt, ha igazad is lenne, ez még mindig jobb, mint egy hazugságokra épített disznóól, amit ráadásul iskolákban tanítanak is...
 Szerencsés Imre avagy a befogadott hálája Szerző:  Wikipédia A spanyol inkvizíció által elüldözött Szerencsés Imrét és családját Magyarország befogadta. Hogy Magyarország tönkretételében mekkora szerepe volt, mindenki ítélje meg maga. Ha…..
A szabad világ sajtója egyetlen napot sem mulaszt el, hogy nyomtatott betű formájában ismertesse az állítólagos terrorista égbekiáltó bűnét, a szeptember 11-i New York és Washingtoni terrorista akciót. Azóta Osama bin Laden neve többbször jelent meg nyomtatásban, mint George…..
Beszéljük még a cukorbetegségről. Ezt a problémát mindenki ismeri, az Egyesült Államokban ez a harmadik leghalálosabb betegség. Olyan szövődményekkel, mellékhatásokkal jár együtt, mint a vakság, veseelégtelenség, különböző fokú szív- és érproblémák. Ha cukorbetegsége…..
A halott orvos nem hazudik.…..
Ismételten csak bemásolok, mivel erről már írtam én is, de alátámasztás képp szóljon hát mindenkinek ez az iromány.  Esztan Győző: AZ ÚR SZAVA MAGYAR VOLT Az ókori Kelet kétezer éves története nem más, mint az árják és szemiták küzdelme, amelyben a szemita az…..
Nandor44 2011.03.01 16:52:00
@bizonyosság:

A test lámpása a tudat.

"Légy saját magad vezetője és tanítója. Vezetőd: az Ész, tanítód: az Értelem. Élj ésszerűen. Az elme ereje: a Tudás. Világosítsd hát elmédet. A Fény örök lámpásként él benned."
„Tudatlanságoddal elpusztítod önmagadat.”

Az írásod által megismerhetem a lelked: elég kifinomult, és tökéletességre vágyó... Idősebb vagy, mint én, szerintem bölcsebb is...

Miért nem írsz saját gondolatokat ide? Szerintem sokan olvasnák.
Nandor44 2011.02.24 16:51:57
@bizonyosság:

Észrevettem, hogy ott hiányzik a "ne" :) de nem szóltam... sejtettem, hogy szépet akartál írni... és teljesen egyet értek azzal amit mondtál... ez a Naghamaddi könyvtárból való.
Nandor44 2011.02.24 16:52:46
@Nandor44: Nag Hammadi helyes írva...
A Magyar Tudományos Akadémia elnöke és a Nyelvtudományi Intézet igazgatója Tisztelt Elnök Úr, Tisztelt Igazgató Úr! A magyarság keresztyén-nemzeti azonosságtudatának megújításáért szolgáló Szent István Szövetség és ezen beadvány aláírói tisztelettel kérjük Önt…..
mait összegzése Hun Imádság 2011.01.17 16:37:00
            HUN IMÁDSÁG MIATYÁNK, ISTENÜNK, BENNÜNK VAN ORSZÁGOD. ELŐTTÜNK SZENT NEVED, TÖRVÉNY AKARATOD. MINDEN NAPUNK GONDJÁT, MAGADON VISELED. BŰNEINKET, MINT MÁSNAK, NEKÜNK ELENGEDED. TE KEZED  VEZET…..
Halj meg idõben, ne okozz másoknak gondot: A luganoi tanulmány II. rész    3. A "grandiózus népességcsökkentõ terv" elemei     A terv elemeit a könyv több mint 80 oldalon részletezi, ezért ezeknek csak rövid összefoglalását adhatjuk.…..
Halj meg idõben, ne okozz másoknak gondot: A luganoi tanulmány I. rész p, 2007/03/23 - 07:12 - johannes  A globalizációt sokszor azzal támadják, hogy benne csak az összeesküvés elméletek fantomját kergetik az…..
    WikiRebels - WikiLeaks története (magyar felirattal)WikiRebels címmel, fél év filmezés és információgyûjtés után készített dokumentumfilmet a Svéd Televízió Julian Assagne-ról és a WikiLeaks-rõl.Elsõ exkluzív film a WikiLeaks-rõl és az emberekrõl,…..
mait összegzése Holokausztról 2011.01.08 22:20:00
David Cole egy zsidó tényfeltárása:Nemzeti Hírhálós írás:Nemzeti Hírhálós anyag:Érthetetlen előttem, hogy egy eseménnyel való történelem-tudományifoglalkozás hogyan válhat büntetőjogi kategóriává? Ezen abszurditásokát keresve kezdtem foglalkozni a zsidó holokauszt…..
Szent István 1000 éve kereszténnyé tette Magyarországot. Ezt ma sokan rossz szemmel nézik, mondván, hogy semmivel sem jobb kereszténynek lenni, mint pogánynak, sőt, legjobb lenne ateistának lenni. 20 évvel a kommunizmus bukása után Szent Istvánt egyesek ismét I. Istvánnak nevezik,…..
Nandor44 2011.01.02 13:52:55
@IGe: most ezt ide válaszolom, de mindenkinek szól:)

Hát a tatárjárásról annyit, hogy döntetlenre végződött a mongolok szerint csak nálunk tanítják úgy, hogy vesztettünk meg kiirtották a népet... És érdekes módon nem mentek tovább nyugatra, tőlünk visszafordultak...

Csak úgy, mint a törökök, akik szintén csak a pilisig vonultak fel, félbe vágva Magyarországot...
150 évig volt itt a török és az alatt az idő alatt nem igaz, hogy ha akart volna nem tudott volna tovább menni...

Kerestek valamit...

Mellesleg európa a multi kulti ballib tevékenységnek köszönhetően már elég színes, és vallásilag sem egységes keresztény, egyre több a muszlim, és a zsidó... és ennek hangot is adnak...

Más kérdés, hogy a Zsidók Babiloni fogságban szerzett, babiloni történelemből írt Ószövetséget újra kéne gondolni, mivel azok átvett dolgok hamisítások, melyekben bosszúálló istenről beszélnek, s kicsit nehéz összeegyeztetni az Újszövetség szerető istenével, Jézus szavaival.

S Jézus mondanivalójában meg az a pláne, hogy mindazt a szkítáktól tanulta, akik nemzettestvérei is...

Szent István nem a kereszténységet vette fel, hanem a Keresztyénséget, vagyis a Krisztusi hitet... Krisztus keresztjét vettük a vállunkra a jó ügy érdekében, és ennek a Krisztusi útnak a végső stádiumában vagyunk... De Krisztus is feltámadt, mi is felfogunk. Csak hinni kéne.

Lehet Istvánt szidni, csak teljesen fölösleges, nevének jelentése: Isten Van!

A magyarok már elég régóta használják a kereszt szimbólumot, bár az még régen két egyenlő hosszúságú vonallal volt ábrázolva, ami az eget és földet és körben a látóhatárt szimbolizálta...

Kör keresztek. Csak úgy mint a királydombon a király vágott észak délnek nyugatnak keletnek... körben egy keresztet szimbolizált.

A pápa ha annyira befolyással lett volna a magyarokra, akkor simán beleszólt volna az életünkbe, mint ahogy azt tette a franciáknál, németeknél.

A magyar apostoli király nevezte ki az érseket is.

S talán, azért csak mi védtük meg a kereszténységet a tatártól, töröktől mert mi tényleg keresztények is voltunk, nem csak névleg, mint azok akik nem küldtek, sem pénzt sem sereget, csak szavakat a segítségünkre.

Egyik Árpád-házi(Turul-házi) királyunk sem volt hitvány.

Magyarul írva /Atilla/ király is megkeresztelkedett...
Sőt a magyaroknál szabad volt a vallásgyakorlás, és mindenki szabadon élhetett és szeretett is velünk élni, mert mi befogadó nép voltunk. De azok, akik nem szerettek volna beolvadni sőt saját, országot akartak létrehozni az országunkban, azokkal sosem voltunk jóban.

Mondjuk mára már ez is megváltozott s inkább a magyarnak van félni valója a saját országában...

még egy érdekesség: ország vagyis uruszág vagy úrszág. Azt jelenti: az úr földje, az úr helye.

Az ősi hit és a keresztyén vagy kereszt /tény/ hit semmiben nem különbözik. Csupán azt kell megértenünk, hogy mára félre magyarázzák a keresztény vallást egy bizonyos nép kényére kedvére... Judeo christiani lett...

El kell dönteni, hogy Római katolikus vagy keresztény a vallás. Mert a Katolikus azt jelenti egyetemes vallás. De, hogy lehet egy vallás egyetemes, ha egyszer a nevében is benne van, hogy római... ez egy skizofrén állapot.

Ebből kéne kikecmeregni.

Én még sose hallottam papot, arról magyarázni, hogy a bibliában miért van olyan sok magyar szó.

Én inkább erről akarok egy írást.

Amúgy pár apróság még: Portugália Szent Imre Árpád-házi királynak köszönheti a létét, Ispánia(ispán magyar szó) vagy Spanyolország Szintén az Árpád-háziaknak ...

Sőt amelyik ország uralkodójában nem volt Árpád-házi az addig nem is számított igazi uralkodónak...

Hogy miért fontos ez? Mivel Jézus Anyja az Önedbeli család hercegnője volt, és az Önedbeli család Egészen Emeséig vezethető vissza, aki szintén egy szeplőtelen fogantatás történettel megszülte Álmost... Latinul Szentet. Emese Álma. S máris ott vagyunk az Árpád-háziaknál vagyis a Turul- háznál.

A Turul azt jelenti fény fia. S a világ világossága vagyis a fény fia pedig nem más volt, mint Jézus. Jézus anagrammája Új ész.

Hát ilyen új ésszel gondolkozzunk el a kereszténységen. :)

Tisztelettel
és Szeretettel
Nándi
Így működik a világgazdaság!Hagyományos (Konzervatív - Liberális Adam Smith szerinti) gazdaságVan két tehened.Az egyiket eladod, és az árából veszel egy bikát.Az állatállományod gyarapodik, a jövedelméből nyugdíjba mész.Indiai gazdaság: Van két tehened Szentként tiszteled…..
Így szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!"   Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt…..
Az Ötvenhatosok-terén látható ötvenhatos emlékműhöz 2010. december 1. 05:36:51 Neményi.net Orbán Éva "Az '56-ot megcsúfoló emlékmű lebontását követelik" c. riportja több fórumon is olvasható volt, ide értve a nemenyi.net-et is. Ugyan nem tüntettük fel az írás…..
mait összegzése Hit 2010.11.30 13:27:00
II. Vatikáni Zsinat határozatáig minden másvallású:pogány és eretnek volt. Csak ezzel a zsinati határozattal lettek a többikeresztény felekezetek is és az egyéb vallások követői „Istenhivőknek”elismerve. Miképpen azt mondja e zsinat 1962. December 7-én…..
        T a n u l s á g o s ! ! ! Egy egyetemi professzor azt állította, hogy soha nem buktatott meg senkit, de egyszer mégis megbuktatott egy egész csoportot.Az az osztály azt állította, hogy a szocializmus működőképes és soha senkinek nem kellene sem…..
Vigyázat! Tényleg mérgező a Visegrádi Ásványvíz eevapress.hu | 2010. augusztus 11. 15:35:28       Az Interpress Magazin ismét megvizsgálta a Visegrádi és az Auchan nevét viselő ásványvizeket. Mindkét cég vizeiről beigazolódott, hogy mérgezőek.…..
Felhasznált anyag nem én készítettem az interjút.A magyar Európa legősibb népe? Michelangelo Naddeo itáliai kutató vallja, hogy Európa első kultúrateremtő nemzete már a neolitikumban megjelent, a Kárpát-medence őslakos népe, a magyarság volt. - Olasz származása ellenére…..
Friedrich Klára Őshazánk a Kárpát-medence * A Kárpát-medence legrégibb emberlelete a vértesszőllősi tarkócsont és lábnyom 450 ezer éves. * A Lambrecht Kálmán barlang lakói 150, a Subalyuk barlang alsó rétegéé 130 ezer évvel ezelőtt éltek. * A tatai hőforrások melletti…..
IGAZSÁG A “RED BULL’’ ITALRÓL Ezt az italt országunk minden szupermarketjében árusítják. Mégpedig szabadon, s mivel divatban van, bármelyikünk fogyaszthatja és megkóstolhatja, még ha csak kíváncsiságból is….pedig akár halálos is lehet.   A RED…..
E L Ő S Z Ó   Ezen őstörténeti olvasmányokat annak reményében indítjuk útjukra, hogy hozzásegítenek a nemzeti önismeret kiműveléséhez, melynek birtokában a magyarság képes lesz egy eredményesebb, boldogabb jövő építésére. Múltunk…..
2009.01.12. 11:46Subject: Részlet, Prof. Shokotu Faisi japán történész leveléből a magyarokhoz."...Mi néhányan, japán őstörténeti kutatók abban a hitben nőttünk fel, hogy a világ lenemesebb nemzete és fajtája a magyar. A "Felkelő Nap" birodalmi ivadékainak…..