Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kala Pál

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közmédia Szalai Annamária lábánál hever, szájában biliárdgolyó, fején bőrmaszk, a fekete lakkon a médiatanács elnökének ujjai dobolnak kéjesen. Csend van, vagy inkább csak kuss. Igen az MSZP sajtóközleményei, és az egyre hisztérikusabb baloldali média cikkei alapján a…..
Kala Pál 2010.12.30 10:19:30
Ez a www.szalaiannamaria.net mekkora !:-)))
Kösz xxyati..ezt még nem láttam és jót röhögtem!
A poszt egy hatrészes sorozat első darabja, a folytatás szerdán jelenik meg. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy tartalmira és egy hitelességire. Ezek alapján érvelek amellett, hogy…..
Kala Pál 2010.03.29 11:17:34
@sorokinV: A 2006-os kampányban a Fidesz többet igért, mint a Mszp.
Én nem hiszek abban, hogy jön Viktor és kézrátétellel meggyógyítja a problémákat csak vakon kövessék őt.
Ez a blabla duma miért vesztettek, te elhiheted neki!
Egyébként meg hülye, aki mondja!
A srác úgy toppant a lány életébe, mint a fehér lovon érkező lovag, ám mégis tragédiával végződött a kapcsolat. Nem olcsó és drámai szakítás tette ki a pontot az együttélés végére, hanem még annál is nagyobb erő.   Sziasztok! Elmesélem, hogyan ismertem meg a…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..